Inezand Napisano 16 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2010 Paprak otrzymałaś list z NVC? Jak tak to po jakim czasie?
paprak Napisano 16 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2010 dziewczyny, jak wygladalo wasze NOA2, bo lukaszekk ma problem/pytanie http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...mp;#entry105400 chodzi mi o to co tam u WAS jest napisane Juz wpisalam tam regulki z naszego noa2 Paprak otrzymałaś list z NVC? Jak tak to po jakim czasie? nie dostalam
paprak Napisano 17 Marca 2010 Zgłoś Napisano 17 Marca 2010 witam Dostalismy wreszcie list z nvc. Wyslalam juz wypelnione DS-3032 do NVC i zastanawiam sie czy by nie wyslac skanu emailem. Czy praktykowaliscie takie rozwiazanie? Rowniez zaplacilismy 70USD AOS processing i mamy jus status zaplacone. Dostalismy cover page z instrukcja aby udac sie na strone z AOS processing instructions. Czy to oznacza, ze juz mozemy wysylac I-864 wraz z dokumentami towarzyszacymi czy jeszcze na cos trzeba czekac? Dziekuje z gory za pomoc Pozdrawiam
feng Napisano 17 Marca 2010 Zgłoś Napisano 17 Marca 2010 A ty juz masz wyznaczony termin?? what means?
paprak Napisano 17 Marca 2010 Zgłoś Napisano 17 Marca 2010 Nie rozumiem pytania. Nie mamy zadnego terminu. Poczynilismy kroki jakie wyzej wymienilam i zastanawiam sie czy wysylac I-864 do NVC po otrzymaniu emaila od nich z instrukcjami czy tez czekac na instrukcje przesylane tradycyjna poczta. Byc moze mam czekac az otrzymaja DS-3032.
elmo32 Napisano 17 Marca 2010 Zgłoś Napisano 17 Marca 2010 mam pytanie odnosnie formy DS-3032 tj. wybór agenta. Moja petycja dopiero została wysłana mam już potwierdzenie i czekam na zaakceptowanie. Ciekawe ile ... ale chodzi mi o to czy ten formularz DS-3032 oni przyślą do mnie i ja go wypełnię i odeślę czy szukam go w internecie i wypełniam. Z tego co patrzyłam tak jest jakiś "barcode", który ma chyba znaleźć się na górze tego formularza. Dziękuję za odpowiedź pozdrawiam
paprak Napisano 17 Marca 2010 Zgłoś Napisano 17 Marca 2010 Tak,jest kod kreskowy i twoj nr sprawy w NVC wiec nalezy czekac na dokument z NVC.
elmo32 Napisano 17 Marca 2010 Zgłoś Napisano 17 Marca 2010 dzięki za odpowiedź pozostaje więc tylko czekać ... tylko to czekanie jest okropne
Inezand Napisano 24 Marca 2010 Zgłoś Napisano 24 Marca 2010 Przepraszam, orientujecie się może czy na wizytę w ambasadzie potrzebuję formy I-864 z oryginalnym podpisem sponsora? staram się o wizę CR1
paprak Napisano 26 Marca 2010 Zgłoś Napisano 26 Marca 2010 Mnie z kolei nurtuje pytanie czy wyslam do nvc sam formularz ds230 czy razem ze swiadectwem niekaralnosci, badaniami, aktem urodzenia itp. Czy tez ds230 wysylamy sam do nvc? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.