viiv Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Przesiedziałem wizę turystyczną o prawie 2 lata; wróciłem do Polski w roku 1999. Wiem że w takich sytuacjach obowiązuje dziesięcioletni zakaz wjazdu. Mam jednak pytanie w związku z tym. Wie ktoś może czy jest jakaś data od kiedy ten przepis obowiązuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 a mozesz cos wiecej napisac co masz na mysli..czy chodzi Ci o date kiedy wrociles,ze Twoj status sie skonczyl czy tez od kiedy ten przepis jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiv Posted December 6, 2007 Author Report Share Posted December 6, 2007 No tak, chodzi mi o datę wejścia w życie tego przepisu. Kombinuję czy jest możliwe że wszedł on w życie po moim powrocie do Polski więc tym samym nie obejmowałby mnie. Pytam bo wygląda na to że nie mam prawa wjazdu do Stanów jeszcze przez ponad rok i chcę być pewnym że w 100% nie mam po co iść do ambasady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 sadze ze ten przepis jest starszy niz Twoj powrot ..np w paszportach dawali takie karteczki o tym w 2000 roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.