Chomik Napisano 15 Marca 2004 Zgłoś Napisano 15 Marca 2004 Rzeczywiscie, troche zmienilas temat... Co masz na mysli, piszac: "ostatnio wzie3am udzia3 w loterii o zieloną karte i dosta3am informacje (po angielsku), ?e wygra3am"? To raczej niemozliwe, poniewaz o wynikach DV 2004 informowano szczesliwcow juz dawno, dawno temu, a na wyniki tej ostatniej (kiedy wysylalas zgloszenie?) jest jeszcze za wczesnie... Lepiej sprawdz czy ktos nie chce poznac numeru Twojej karty kredytowej lub czegos innego... :wink: O samej loterii to pewnie przyjdzie czas napisac w innym dziale Forum, a tymczasem zagadka... czy wiecie który stan nosi przydomek "Bluegrass State" (to tak a propos flory, Wka...) :?: Hmm, kto pierwszy? Czeka uscisk Prezesa... :shock: A dla zwycieskiej Pani nawet calus... P.S. Jak dodam, ze w tym stanie urodzil sie najslynniejszy bokser wszech czasów, to chyba przesadze z podpowiedzia... P.P.S. Kocham wiewiórki...
adamoz Napisano 15 Marca 2004 Zgłoś Napisano 15 Marca 2004 o ile mnie intuicja nie zawodzi:) to chodzi o stan Kentucky.
Marek Napisano 15 Marca 2004 Zgłoś Napisano 15 Marca 2004 Pierwszy ju? nie bede ale równie? obstawiam Kentucky
kuczman Napisano 16 Marca 2004 Zgłoś Napisano 16 Marca 2004 Troche zmienie temat, poniewa? ostatnio wzie3am udzia3 w loterii o zieloną karte i dosta3am informacje (po angielsku), ?e wygra3am. Nie znam a? tak dobrze angielskiego, ?eby to rozszyfrowaa, czy ktoś wie, o co chodzi??? Ja jestem z tego kompletna noga i by3abym wdzieczna za jakiekolwiek informacje na temat zielonej karty i tej loterii!!! Na temat loterii znajdziesz wiele informacji tutaj: http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=1193196&start=1260 jak i w innych topikach tego forum.
kuczman Napisano 16 Marca 2004 Zgłoś Napisano 16 Marca 2004 Fajne Forum, bede tutaj napewno zagladal czesto. Chcialbym rowniez zaprosic do wypowiedzi na nowym, nie tylko polonijnym serwisie: http://pub68.ezboard.com/bsalonik Moze wzbogacimy sie nawzajem:)
Chomik Napisano 16 Marca 2004 Zgłoś Napisano 16 Marca 2004 Eeee, za latwa zagadka... :oops: Gratulacje, chlopaki! Moze Admin uscisnie Wam dlon... :wink: Milego dnia :!: DAWID
Marek Napisano 16 Marca 2004 Zgłoś Napisano 16 Marca 2004 W dobie Internetu prawie wszystkie zagadki są proste. Przyznam sie, ?e wpisa3em "Bluegrass State" w Google i KY samo wyskoczy3o
Wka Napisano 16 Marca 2004 Autor Zgłoś Napisano 16 Marca 2004 Ta moja sprawa ju? nieaktualna, ktoś sobie ze mnie jaja robi3. Ja nigdy w Stanach nie by3am, wiec na takie zagadki nawet moge nie próbowaa zgadnąa. Kuczman, czy ty nie jesteś propagandystą czy coś w tym stylu na tym forum??? Je?eli to zabrzmia3o jak nies3uszny zarzut, to przepraszam. I tak nie mam zamiaru nawet w przysz3ości startowaa po Zieloną Karte.
mancir Napisano 16 Marca 2004 Zgłoś Napisano 16 Marca 2004 Ta moja sprawa ju? nieaktualna, ktoś sobie ze mnie jaja robi3. Ja nigdy w Stanach nie by3am, wiec na takie zagadki nawet moge nie próbowaa zgadnąa. Tak w3aśnie coś myśla3em, ?e to jaja jakieś bo wygranych w tym roku maja powiadamiac dopiero od maja i to przez poczte zwyk3a a nie mailem. Pozdro
Wka Napisano 16 Marca 2004 Autor Zgłoś Napisano 16 Marca 2004 Dobra, ja sie na tym nie znam. Nawet mnie to nie ciekawi.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.