ktoscc Napisano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2007 Witam Ktore banki wydaja zaswiadczenie o stanie konta w $ jesli mamy zalozone konto w złotowkach?? Istnieje wogole taka mozliwosc?? Z gory dzieki za odpowiedz.
Agula Napisano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2007 Konto zlotowkowe to nie konto dolarowe. Wydanie zaswiadczenia jakiego Ty oczekujesz to poswiadczanie nieprawdy. Jak dla mnie zaden bank w Polsce tego Ci nie wyda. Zreszta dotyczy to kazdego banku - nawet w Stanach.
sly6 Napisano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2007 Spokojnie mozesz wziasc taki wyciag z konta zlotowego na rozmowe w Ambasadzie,mozesz tez poprosic w banku aby Ci napisali ile to bedzie w dolarach po kursie danego dnia.
ktoscc Napisano 15 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2007 mozesz tez poprosic w banku aby Ci napisali ile to bedzie w dolarach po kursie danego dnia. Oto mi wlasnie chodzi, poniewaz aplikuje o wize studencka, wiec musze miec w $. Niestety moj bank nie moze tak przeliczyc, wiec szukam, ktory wlasnie takie przeliczenia prowadzi. Pzdr.
clarqs Napisano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2007 Niestety moj bank nie moze tak przeliczyc, wiec szukam, ktory wlasnie takie przeliczenia prowadzi. a moze zaloz konto w USD?
kubakj Napisano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2007 W ambasadzie nie musisz pokazywac wyciagu w USD, moze byc w PLN! Oni znaja przelicznik i wiedza ile w zaokragleniu to jest. Zamieniac na dolce bedziesz jak juz bedziesz miec wize w łapach.
oliwka911gt Napisano 26 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2008 ubiegam sie o wize J1 w programie internship i konto ktore posiadam jest ameryknskie i na chwile obecna jedyna mozliwosc by przedstwaic jego zawartosc to email z banku z kwota jaka sie tam znajduje. czy to wystarczy? gdy wyjezdzalam ze stanow nie moglam wziasc wyciagu z konta gdyz doplacilam tam $$$ i moja byla agencja zwracala mi depozyt, sume jaka jest wymagana 1200$ nawet wieksza, wiec moge sama sie sponsorowac, tylko czy cos takiego wystarczy do konsulatu?
kubakj Napisano 26 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2008 Oczywiscie, ze wystarczy wyciag elektroniczny.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.