matt Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów za pół roku kończe szkołe i chciałbym pojechac do Usa na stałe w związku z tym powiedzcie mi czy mam szanse na prace w hotelarstwie z polskim znam łącznie 4 języki (polski angielski ruski i hiszpanski) powiedzcie czy mam duze szanse na znalezienie pracy w tym kraju, i w jakim stanie byście polecili mi osiedlenie się. Może orjętujecie sie ile zarabia sie w hotelach w Usa Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAZDA Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 jak se to właściwie wyobrażasz? chcesz tam przebywać nielegalnie i na czarno pracować czy na sezon pojechać? może najpierw poczytaj se to forum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 a masz moze jakies doswiadczenie w tej pracy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted December 16, 2007 Author Report Share Posted December 16, 2007 pracowałem w wakacje w hotelu w swoim miescie a jesli chodzi o pobyt to legalny i chce osiedlic sie tam na stałe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.