fikimiki Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Zarezerwowalam bilet elektroniczny, ale jakos nie mam przekonania. Agencja zapewnia, ze wystarczy pokazac na lotnisku paszport, bez biletu papierowago. To jest bilet do USA w obie strony. Jak mowi Wam doswiadczenie, czy nie ma jakis niespodziewanych problemow z tym, ze nie mam wersji papierowej, jedynie wydruk emaila? Czy Polacy i Amerykanie nie przyczepia sie? Mam jeszcze przesiadke w Mediolanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Jakby mialy byc problemy to nikt by tych biletow nie kupowal wez ze soba ten wydruk wrazie czego a w Polsce dostajesz i tak karty pokladowe na caly lot wiec w Mediolanie nie bedziesz miec problemow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fikimiki Posted December 20, 2007 Author Report Share Posted December 20, 2007 Dzieki, Salomonie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.