kubakj Napisano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2007 Gdzie jest haczyk? O tym bylo glosno ze 2-4 lata temu o tych 070x za 35gr/min za granice. To jest tez VoIP...a przez komorki tez mozna bylo z niektorych sieci dzwonic. Niektorzy blokowali.
agaUSA24 Napisano 25 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2007 Gdzie jest haczyk? nie ma haczyka, a jak chcesz sie przekonać o tym, to kup sobie starter orange za 5zł i wypróbuj,po kilku minutach rozmowy sam zobaczysz ile Ci zostało na koncie:) papa
Magnum Napisano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2007 Aga, niestety nie mam takiej możliwości... No chyba że to VoIP to rozumiem... Bo z Twojego opisu wynikało, że to normalne połączenia międzynarodowe
Isabela83 Napisano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2007 Wczoraj wyprobowalam polecany przez age24 sposob i koszt za polaczenie do USA to rzeczywiscie 35gr brutto/min. Kolezanka polecala mi tez jakas karte-zdrapke, ktora kupuje sie na poczcie, chyba jakas z grosikiem w nazwie, mowila ze z tel. stacjonarnego trzeba dzwonic, karte kupowala za 10zl i to chyba starczalo na 40min rozmowy, do tego dochodzila oplata za polaczenie, ale z tego co mowila to jakas naprawde groszowa oplata.
marek74 Napisano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2007 najtaniej - landline & mobile free - (max 300min tygodniowo) w przypadku USA wychodzi voipdiscount , trzeba tylko zasilic swoje konto kwota 10 euro lub rownowartosc, konto jest aktywne 4 m-ce i w tym czasie wykonujemy darmowe rozmowy, jezeli po tym terminie nie doladujemy konta bedzie pobierana oplata za polaczenia (ale i tak nie sa to duze kwoty). Sprawdzone, dzialam na tym od prawie roku. pozdrawiam
Kamil_ Napisano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2008 Rowniez polecam voipdiscount.Na wiekszosc stacjonarnych i niektore komorki za darmo.Jakosc rozmow idealna.Ale łącze internet min 512kb/s.
air Napisano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2008 ja korzystam z www.nonoh.net - darmowe zestawienie polaczenia, 0 kosztu za polaczenie ze strona amerykanska, 0 za polaczenie ze stacjonarnym w pl a 2 euro centy za minute polaczenia z komorka w pl.
papaj Napisano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2008 air ... a jaką kwotą trzeba dołądowac konto? przez ile to doładowanie jest ważne?
fikimiki Napisano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2008 I ja tez jestem za polaczeniami polecanymi przez Aga24. dzwonie z tel w orange juz od paru lat i zawsze place 35gr za min, niewazne czy na komorke czy stacjonarny w USA. Nie ma zadnego haczyka, czego nie moge powiedziec o przeroznych cudownych kartach zdrapkach, gdzie na koniec rozmowy okazywalo sie ze koszty sa znacznie wyzsze. Aha, ja dzwonie zawsze z komorki.
agaUSA24 Napisano 9 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2008 To tanie połączenia mamy chyba już opanowane;) a wysyłacie smski z PL do USA i odwrotnie? Ja kiedys próbowałam, ale niestety nie doszedł, może ktoś cos podpowie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.