micka Napisano 7 Maja 2008 Zgłoś Napisano 7 Maja 2008 na stronie skype nie ma takiej informacji, owszem jest abonament ale za okolo 40 zl miesiecznie. pzdr
only4joy Napisano 7 Maja 2008 Zgłoś Napisano 7 Maja 2008 problem polega na tym ze mam telefon w erze a nie w orange a musze dzwonic z komorki czasami i teraz nie wiem czy zmienic na orange czy nie??? bo nikt nie wie czy ten nr co dziala w orange to dziala tez na innych operatorow
Efcia Napisano 8 Maja 2008 Zgłoś Napisano 8 Maja 2008 Ten numer dziala w Orange, nie wiem czy działa w innych sieciach, ale przeciez mozesz sobie kupic najtanszy starter Orange, zaladowac i dzwonic tylko tyle ile potrzebujesz z tego numeru. Przeciez to proste
Magnum Napisano 8 Maja 2008 Zgłoś Napisano 8 Maja 2008 na stronie skype nie ma takiej informacji, owszem jest abonament ale za okolo 40 zl miesiecznie. pzdr http://skype.com/intl/pl/allfeatures/subscriptions/ - a to to co jest?
stook Napisano 8 Maja 2008 Zgłoś Napisano 8 Maja 2008 http://skype.com/intl/pl/allfeatures/subscriptions/ - a to to co jest? a dokładniej : Skype - US/Canada 7,95PLN netto na miesiąc.
micka Napisano 8 Maja 2008 Zgłoś Napisano 8 Maja 2008 dzieki, rzeczywiscie slepa chyba jestem zastanawiam sie jeszcze czy osoba w USA do ktorej sie dzwoni na amerykanski numer ( komorkowy) tez placi za to polaczenie odebrane ?
agaUSA24 Napisano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Napisano 8 Maja 2008 Dzięki za odpowiedzi. Juz to sprawdziłam i moge polecic nastepujace rozwiązanie, gdy ktoś potrzebuje zadzwonic z komorki PL na komórkę USA. Mając tel w sieci Orange wybiera się nr 708 108 123, nastepnie 00, nr kierunkowy kraju i nr docelowy. Za 1 minute płaci się 35gr brutto. Super tanie rozwiązanie. Polecam papa nie wiem dlaczego ale podany przeze mnie numer nie działa...
stook Napisano 8 Maja 2008 Zgłoś Napisano 8 Maja 2008 nie wiem dlaczego ale podany przeze mnie numer nie działa... "Od dnia 01.05.2008 usługa jest niedostępna dla klientów Mobi, Orange. Jednocześnie informujemy, że opłaty dla klientów TP, Tele2, Netii, Dialogu i Telnetu pozostają bez zmian" Informacja na stronie dostawcy usługi tj. WpTelefon
Magnum Napisano 9 Maja 2008 Zgłoś Napisano 9 Maja 2008 a dokładniej : Skype - US/Canada 7,95PLN netto na miesiąc. Napisałem to samo kilka postów wyżej
agaUSA24 Napisano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Napisano 9 Maja 2008 "Od dnia 01.05.2008 usługa jest niedostępna dla klientów Mobi, Orange. Jednocześnie informujemy, że opłaty dla klientów TP, Tele2, Netii, Dialogu i Telnetu pozostają bez zmian" Informacja na stronie dostawcy usługi tj. WpTelefon czy zna ktos inny numer za pomoca którego można dzwonić do USA, tzn z komórki w PL na komórkę w USA?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.