bimber Napisano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2008 lepiej powiedziec ze on sponsoruje czy rodzice i jescze co mi radzicie i czy sa szanse za 3 razem czy ma to znaczenie duze
sly6 Napisano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2008 szanse zawsze sa...mozesz napisac ze rodzice i Wujek finansuje podroz
bimber Napisano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2008 a jesli ja sobie finansuje bo tak jest to tak moge napisac
sly6 Napisano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2008 Mozesz napisac jesli tak jest naprawde .
bimber Napisano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2008 ok to jeszcze ostatnie czy jeszce mi cos radzisz i bede spadał ubior cos mowic?????????ostatnie wskazowki w mojej sytuacji i wieku
sly6 Napisano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2008 odpowiadac na pytania i nie czarowac Ich za duzo bo jak sam widzisz moze Ci sie nie udac i tym razem.
Rademedes Napisano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2008 starajac sie o wize warto zapamieta dwie rzeczy: 1. usmiechamy sie 2. nie odpowiadamy na pytania, ktorych nie zadano (nie wiem czemu ludzie przy okienkach historie zyciowe opowiadaja to niczemu dobremu nie sluzy), nie klamiemy jesli padnie pytanie np o nielegalny pobyt np. babci, babcia to nie my, nie ma odpowiedzialnosci zbiorowej 3. jesli juz sie okazuje ze wizy nam nie chca dac to zwykla ludzka ciekawosc nakazuje zeby sie zapytac jaki jest powod co do dokumentow i klamania, tak naprawde nikt nie wie na ile oni rejestruja nasze wizyty, tzn. czy zapisuja imie i nazwisko osoby nas zapraszajacej i pokrewienstwo, wnioski sa juz tak skonstruowane ze 95% informacji wpisujemy elektronicznie i tak tez moga byc one odczytane za pomoca kodu z ostatniej strony, tak na zdrowy rozum po cos to wprowadzili
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.