krzysiek606 Napisano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2008 Witam, Wlasnie planuje wycieczke do stanow z tym ze ma to byc wyprawa objazdowa wynajetym samochodem. W formularzu wizowym natknalem sie wlasnie na nastepujace pytanie: "24. At What Address Will You Stay in The U.S.?" I co ja tu mam wpisac? Moze ktos z was rowniez byl w podobnej sytuacji. Co tu najlepiej jest wpisac? dzieki za pomoc Krzysiek
sly6 Napisano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2008 Wpisz adres ten pod ktorym bedziesz 1 nocy zaraz po przylocie.
noname999 Napisano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2008 ja tam nic nie wpisywalem spytano mnie gdzie bede nocowal odpowiedzialem ze nie wiem wynajme cos na miejscu razem z samochodem pozdrawiam
sly6 Napisano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2008 Jesli ktos jest przekonywujacy to moze tak powiedziec ze na miejscu zobaczy co i jak.
krzysiek606 Napisano 8 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2008 Ja chyba faktycznie wpisze adres gdzie bede mial pierwszy nocleg. Lepiej to wyglada niz pusta rubryka. dzieki
noname999 Napisano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2008 moze wlasnie nie chodzi o bycie przekonywujacym ale o prawde jak czlowiek prawde pisze to sie mniej denerwuje pozniej jak nagle pada pytanie o to gdzie bede mieszkal
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.