krzysiek606 Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Witam, Wlasnie planuje wycieczke do stanow z tym ze ma to byc wyprawa objazdowa wynajetym samochodem. W formularzu wizowym natknalem sie wlasnie na nastepujace pytanie: "24. At What Address Will You Stay in The U.S.?" I co ja tu mam wpisac? Moze ktos z was rowniez byl w podobnej sytuacji. Co tu najlepiej jest wpisac? dzieki za pomoc Krzysiek
sly6 Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Wpisz adres ten pod ktorym bedziesz 1 nocy zaraz po przylocie.
noname999 Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 ja tam nic nie wpisywalem spytano mnie gdzie bede nocowal odpowiedzialem ze nie wiem wynajme cos na miejscu razem z samochodem pozdrawiam
sly6 Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Jesli ktos jest przekonywujacy to moze tak powiedziec ze na miejscu zobaczy co i jak.
krzysiek606 Posted January 8, 2008 Author Report Posted January 8, 2008 Ja chyba faktycznie wpisze adres gdzie bede mial pierwszy nocleg. Lepiej to wyglada niz pusta rubryka. dzieki
noname999 Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 moze wlasnie nie chodzi o bycie przekonywujacym ale o prawde jak czlowiek prawde pisze to sie mniej denerwuje pozniej jak nagle pada pytanie o to gdzie bede mieszkal
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.