zed-freak Napisano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2008 Witam serdecznie, w Edmonton bede mial zagwarantowana prace o raz mieszkanie. Slyszalem wiele mieszanych opinii o Edmonton. Czy jest to miasto do zycia? Czy jest to miasto wielokulturowe w ktorym sie cos dzieje ciekawego czy raczej ,,dziura"?
sly6 Napisano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2008 Jak masz tzw miche to nie wiem dlaczego sie zastanawiasz,pewnie ze to nie bedzie jak w Toronto lub tez w innym duzym miescie Amerykanskim ale od paru lat to miasto jak i Alberta sie rozbudowalo i przybylo tam duzo nowych osob z calej Kanady jak i swiata
Rademedes Napisano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2008 slyszalem, ze w Albercie sa dosc dobre zarobki, glownie dlatego ze rejon sie szybko rozwija i brakuje rak do pracy ktos mi mowil ze w zwyklym McDonalds placa $12 Chetnie poczytam jesli ktos ma jakies informacje na temat tego rejonu. Ja mam szczatkowe "znajomy, znajomego ... pojechal i zostal".
sly6 Napisano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2008 Zarobki sa duze ale i wiecej wydasz na mieszkanie no ale jesli jestes specjalista,masz fach w reku to sobie tam poradzisz .
GAZDA Napisano 27 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2008 no właśnie, też dostałem oferte pracy z edmonton, (chyba ino tam sie co dzieje jeśli chodzi o prace), moje pytanie proponują na początku 50k na rok a potem z nadgodzinami do 90k p/a, czy za tyle bym wyżył w edmonton i czy dałbym rade cosik odłożyć i zabrać do polski po tych 24 miesiącach?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.