zed-freak Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Witam serdecznie, w Edmonton bede mial zagwarantowana prace o raz mieszkanie. Slyszalem wiele mieszanych opinii o Edmonton. Czy jest to miasto do zycia? Czy jest to miasto wielokulturowe w ktorym sie cos dzieje ciekawego czy raczej ,,dziura"?
sly6 Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Jak masz tzw miche to nie wiem dlaczego sie zastanawiasz,pewnie ze to nie bedzie jak w Toronto lub tez w innym duzym miescie Amerykanskim ale od paru lat to miasto jak i Alberta sie rozbudowalo i przybylo tam duzo nowych osob z calej Kanady jak i swiata
Rademedes Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 slyszalem, ze w Albercie sa dosc dobre zarobki, glownie dlatego ze rejon sie szybko rozwija i brakuje rak do pracy ktos mi mowil ze w zwyklym McDonalds placa $12 Chetnie poczytam jesli ktos ma jakies informacje na temat tego rejonu. Ja mam szczatkowe "znajomy, znajomego ... pojechal i zostal".
sly6 Posted January 10, 2008 Report Posted January 10, 2008 Zarobki sa duze ale i wiecej wydasz na mieszkanie no ale jesli jestes specjalista,masz fach w reku to sobie tam poradzisz .
GAZDA Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 no właśnie, też dostałem oferte pracy z edmonton, (chyba ino tam sie co dzieje jeśli chodzi o prace), moje pytanie proponują na początku 50k na rok a potem z nadgodzinami do 90k p/a, czy za tyle bym wyżył w edmonton i czy dałbym rade cosik odłożyć i zabrać do polski po tych 24 miesiącach?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.