Wawura Napisano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2008 Hej, Nasza sprawa to march 1999, oczywiscie po malych perturbacjach papiery ktore zginely, odnalazly sie. Sprawa wyglada tak iz nasza sprawa zajmuje sie prawnik ktory notabene "odnalazl" nasze papiery ktore zaginely w USCIS. Wiem ze oplaty w sumie 380 usd x 3 [ja,mama,tata]zostaly uiszczone w Stanach, teraz my czekamy na formy DS-230-I Part I ktore z tego co wiem pozniej trzeba odeslac wypelnione. I teraz mam takie pytanie, ile mniej wiecej jeszcze bedzie trzeba czekac na te formy? Ile jeszcze wogole mniej wiecej zajmie proces zalatwiania tej sprawy ?
sly6 Napisano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2008 a to zalezy gdzie te papiery byly i czy macie swoj numer,jak znasz Wasz numer sprawy to mozesz wpisac go na tej stronie i miej wiecej zobaczyc co sie teraz dzieje z Twoja sprawa: http://www.uscis.gov/portal/site/uscis
Wawura Napisano 8 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2008 Tam to nic nie zostalo zaktualizowane od 2001.
fantyna Napisano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2008 Coś jest tak nie tak z poprawnym działaniem tej wyszukiwarki na dzień dzisiejszy mój numer WRW jest nie poprawny
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.