papaj Napisano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2008 usuńcie ciasteczka, historię i spróbujcie jeszcze raz. Opisz dokładniej problem. Po wypełnieniu DS-156 klikasz Generuj i wtedy możesz tego pdf'a zapisac na dysku. DS-157 musisz wydrukować zaraz po wypełnieniu!!
nikula Napisano 15 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2008 Witam ponownie!Dziękuję za okazaną pomoc! niestety usunięcie ciasteczek itp. nic nie dało:( Idę dziś do znajomych i u nich wypełnie. Mam jeszcze pytanie, ten druk DS 156 na ilu stronach powinien być wydrukowany? Gdzieś czytałam,że przyjmują tylko na jednej kartce (obustronnie)+ jakaś 3 strona dodatkowo na oddzielnej kartce?Czy poprostu wydrukować 3 strony każda na oddzielnej kartce? Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA ODP!POZDRAWIAM
sly6 Napisano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2008 jak idziesz na rozmowe do Krakowa to musisz miec na 2 kartkach a jak do Warszawy to na 3 .
nikula Napisano 15 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2008 Ide do Warszawy, więc spokojnie drukuje jak leci, czyli 3 str. kazda na oddzielnej kartce. DZIĘKI BARDZO!POZDRAWIAM CIEPŁO
papaj Napisano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2008 ja w W-wie miałem DS-156 wydrukowany na dwóch kartkach. Na 1. miałem dwie strony a na 2. trzecią stronę z kodek kreskowym Zobacz jeszcze z inną przeglądarką, ściągnij Netscape albo Mozillę.
nikula Napisano 16 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2008 papaj- wypełniłam już to wczoraj u znajomych, wydrukowałam zgodnie z radą sly6 na 3 kartkach. Mam nadzieje,że mnie w Warszawie z tym nie wyrzucą. Na stronie ambasady nigdzie nie znalazłam inf.,ze to musi być na 2 kartkach. Liczę,że będzie oki.
nikula Napisano 17 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2008 SLY6- ostatnie pytanie: Jutro mam już rozmowę(w Warszawie), więc dziś ostatnia szansa:)Zostawić druk DS 156 na tych 3 kartkach wydrukowane czy dziś jeszcze latać po mieście i przedrukować na 2?:)Przy okazji dziękuję Ci bardzo za okazaną mi pomoc na tym forum!
sly6 Napisano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2008 Zostaw na 3 kartkach bo jak widzisz na 2 dotyczy Krakowa.
nikula Napisano 18 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2008 Sly6, Papaj- Raz jeszcze dziękuję za pomoc, jestesmy już po rozmowie- wize mamy na 10 lat. Zgłoszę się jeszcze zapewne z jakimis pytaniami przed wylotem.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.