dora Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Wyobraźcie sobie, że w DHL zagubili mi paszport z wizą, miałam ja przyznaną na 10 lat. Nie pojechałam więc na urlop do USA, mam wiele kłopotów z reklamacją. Formalności trwaja juz kilka miesięcy, pieniędzy mi jeszcze żadnych nie zwrócili, obsługa klienta jest arogancka i w ogóle trudno się z nimi porozumieć. podczas tego miesiąca kiedy czekałam ,że może jednak znajda ten paszport wielokrotnie dzwoniłam, ale jakoś nikt się specjalnie nie przejmował. Ostatecznie przysłali mi żądanie, żebym udokumentowała poniesione wydatki i zakończenie tego listu było takie" liczymy na dalszą pozytywną współpracę". No i co Wy na to, czy komus jeszcze zdarzyła się taka historia i jak to zostało załatwione? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 A zglosilasz ten fakt na Policje oraz do Ambasady?pierwszy raz o takim czyms slysze ,idz do biura konsumentow i tam popros o porade jak kto zalatwic abys wyszla na swoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.