Prawo Jazdy W Colorado.
Napisano 06 marzec 2011 - 11:15
AdSense
Napisano 06 marzec 2011 - 11:46
http://www.colorado.gov/cs/Satellite?blobc...p;ssbinary=true
jakbys mial takie wizy Status F, J, H, and M ,to co innego..no ale jak umiesz jezyk to odpowiedz sam znajdziesz
Jeżeli chcesz coś dostać musisz najpierw sam coś dać..
Uwaga ! Karina Pomaga dobrowolnie-wolontariat i kiedy ma wolny czas na forum-jesli nie mozesz doczekac sie odpowiedzi prosze sie przypomniec grzecznie na pw -cierpliwosc wskazana oraz kultura osobista.dziekuje
Napisano 06 marzec 2011 - 11:58
teraz jest bardzo malo stanow w ktorych prawo jazdy mozna zdac na takim pobycie.
Uwaga ! Karina Pomaga dobrowolnie-wolontariat i kiedy ma wolny czas na forum-jesli nie mozesz doczekac sie odpowiedzi prosze sie przypomniec grzecznie na pw -cierpliwosc wskazana oraz kultura osobista.dziekuje
Napisano 06 marzec 2011 - 12:04
Użytkownik arnold1412 dnia 6.03.2011, 11:54 napisał
Co to za sarkazm, jeśli można zapytać?
A nie łaska zdać prawo jazdy tam, gdzie będziesz jeździł, czyli w Polsce, zamiast obrażać się na Amerykę, że jako turysta chcesz się zająć tym, co nie-turystyczne?
AdSense
Napisano 06 marzec 2011 - 12:06
Użytkownik Joanna30 dnia 6.03.2011, 12:04 napisał
A nie łaska zdać prawo jazdy tam, gdzie będziesz jeździł, czyli w Polsce, zamiast obrażać się na Amerykę, że jako turysta chcesz się zająć tym, co nie-turystyczne?
Nawiązanie do słynnego "Amerykańskiego snu" . I takie tam moje osobiste doświadczenia
Łaska Łaska, lecz o ile wiem w stanach odbywa się to znacznie szybciej, i lepiej, tym bardziej biorę fakt, iż może w najbliższej przyszłości wyjadę tam na stałe.
Przepraszam za post pod postem, internet mi przerywa.
Napisano 06 marzec 2011 - 12:12
Użytkownik arnold1412 dnia 6.03.2011, 12:06 napisał
To jak wyjedziesz na stałe i będziesz miał wizę imigracyjną, bądź też GC (czyli Green Card, czyli zieloną kartę), to będziesz mógł sobie bez najmniejszych przeszkód zrobić prawo jazdy.
Wiza turystyczna to nieco inna bajka
Napisano 06 marzec 2011 - 12:16
Jeszcze ostatnią nadzieje pokładam w sly6 , może uraduje mnie mówiąc, iż da się zrobić to prawo jazdy w pobliżu Colorado
Napisano 06 marzec 2011 - 12:23
oczywiscie sa osoby ze takie cos proponuja ale czy chcesz sobie tak psuc zycie w USA?
a jak chcesz sie czegos dowiedziec to wpisz sobie w google dmv i dany stan i sam zobaczysz jak jest z tym
np kalifornia
http://dmv.ca.gov/dl/dl_info.htm#BDLP
Nevada
http://www.dmvnv.com/dlresidency.htm
http://www.dmvnv.com...t.htm#Residency
to co bylo kiedys to juz legenda ,ale nadal mozesz zmienic prawo jazdy z USA na polskie,musisz aby zdac testy i miec wazne prawo jazdy z USA
Napisano 06 marzec 2011 - 12:29
I o tych osobach, i o psuciu życia w USA ?
Wybacz mi moje żółtodziobstwo. No to w Kalifornii chyba podobnie.
Napisano 06 marzec 2011 - 12:40
I teraz jak przyjedziesz na pare dni to jak masz sie wykazac rachunkami?
a co mam na mysli z psuciem sobie zycia,a to ze ktos Ci moze takie cos zaproponowac jak wyjazd do danego stanu i ze bedziesz miec prawo jazdy i pare osob tak wpadlo i po co Ci takie cos ?to jest wlasnie psucie swojego zycia,swoich spraw w USA.
no i nic nie ma zapisane w komputerze ze placisz rachunki,chyba ze w elektrowni itd a nie w bazie danych miasta.
To samo masz w Polsce ze UM wie ze placisz rachunki za prad,gaz?
Napisano 06 marzec 2011 - 12:53
Rozumiem.
Napisano 06 marzec 2011 - 12:59
spytaj sie Ciotki,Wujka jak mozesz miec rachunki w USA,powinni Ci to wytlumaczyc
sa osoby ze wysylaja na swoj adres listy ,ze w danym miejscu mieszkaja-nie wiem jak kto jest teraz ale kiedys mozliwe bylo takie cos aby pokazac ze sie mieszka.
Napisano 06 marzec 2011 - 18:15
Użytkownik arnold1412 dnia 6.03.2011, 12:54 napisał
Po co ta ironia?
Rozumiem, ze kazdy Chinczyk, Maorys czy inny Pakistanczyk bez problemu otrzyma w Polsce prawo jazdy, bedac turysta. Tak?
Napisano 06 marzec 2011 - 18:31
tez tak myslalem,mowilem majace te lata
AdSense
Napisano 07 marzec 2011 - 02:43
pozdrowiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych