Skocz do zawartości

* * * - - 1 głosy

Kuponowe Szaleństwo W Usa

39 odpowiedzi w tym temacie

#1 pacio177

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 581 Postów:

Napisano 23 sierpień 2011 - 16:16

Polecam ogladnąc filmik :) http://wyborcza.pl/1...zachwycone.html

AdSense

• Advert

#2 AniaL

• Użytkownik
  • 31 Postów:

Napisano 23 sierpień 2011 - 19:07

:D Oj idzie spotkać takich codziennie. Mają specjalne segregatory z kuponami i w trakcie robienia zakupów szukają w nich odpowiednich kuponów. No ale....Kto by nie chciał zamiast 200$ zapłacić 10$?
W tv jest sporo programów o takich ludziach i ich peeełnyyych szafach jedzenia.

#3 sly6

Rezydent FORUM

• Administrator
  • 18798 Postów:

Napisano 23 sierpień 2011 - 19:08

nie tylko w USA ;)
"Pay it forward" zycie bedzie lepsze dla wszystkich :)
Jeżeli chcesz coś dostać musisz najpierw sam coś dać..

Uwaga ! Karina Pomaga dobrowolnie-wolontariat i kiedy ma wolny czas na forum-jesli nie mozesz doczekac sie odpowiedzi prosze sie przypomniec grzecznie na pw -cierpliwosc wskazana oraz kultura osobista.dziekuje

#4 makdonald

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 884 Postów:

Napisano 23 sierpień 2011 - 19:15

Wyświetl postUżytkownik pacio177 dnia 23 sierpień 2011 - 16:16 napisał

Polecam ogladnąc filmik :) http://wyborcza.pl/1...zachwycone.html

Jaki jest problem z tymi kuponami ? Ja z zona uzywalem je "od zawsze" mieszkajac w Stanach. Kiedys na gazetce sciennej w pracy wywiesilem nawet kopie paragonu kasowego z zakupow mojej zony: wartosc towarow $ 80 a zaplacila 43 centy ( podatek od towarow "przemyslowych"). Bezmozgowie bylo zbulwersowane, nie potrafili udowodnic, ze to ja wywiesilem ale i tak szybko zdjeli :) Oczywiscie byly poszlaki, ze to ja bowiem bylem jedynym obcokrajowcem pracujacym w drukarni zatrudniajacej 500 osob... Ale to bylo w czasach zlotej "era of leverage". Teraz podejrzenie o wywieszenie paragonu mogloby spasc na kazdego - depresja ekonomiczna dala im tak po dupie, ze kazdy teraz "klipuje"...hehe

#5 makdonald

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 884 Postów:

Napisano 23 sierpień 2011 - 19:17

Wyświetl postUżytkownik sly6 dnia 23 sierpień 2011 - 19:08 napisał

nie tylko w USA ;)

W Lublinie tez wycinacie kuponiki ?

AdSense

• Advert

#6 sly6

Rezydent FORUM

• Administrator
  • 18798 Postów:

Napisano 23 sierpień 2011 - 19:20

jesli jest taka mozliwosc to tak
Teraz taki sklep duzy daje kupony za zakup danych produktow i mozesz potem to realizowac po paru dniach :)

Uwaga ! Karina Pomaga dobrowolnie-wolontariat i kiedy ma wolny czas na forum-jesli nie mozesz doczekac sie odpowiedzi prosze sie przypomniec grzecznie na pw -cierpliwosc wskazana oraz kultura osobista.dziekuje

#7 makdonald

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 884 Postów:

Napisano 23 sierpień 2011 - 19:23

Wyświetl postUżytkownik AniaL dnia 23 sierpień 2011 - 19:07 napisał

:D Oj idzie spotkać takich codziennie. Mają specjalne segregatory z kuponami i w trakcie robienia zakupów szukają w nich odpowiednich kuponów. No ale....Kto by nie chciał zamiast 200$ zapłacić 10$?
W tv jest sporo programów o takich ludziach i ich peeełnyyych szafach jedzenia.

Nigdy nie mamy "peeeelnych szaf jedzenia". Kupony uzywamy w 80% na towary trwale, choc ostatnio zdarzyl sie tez serek tarkowany po 50 centow za funt ( po przecenie i kuponie), a ze zrodlem moich kuponow jest "recycle container" nieopodal gdzie kazdego niedzielnego poranka "paper route guy" zrzuca z 50 calych nierozprowadzonych gazet, akurat serki porozdawalismy rodzinie i sasiadom :)
Zazwyczaj nie kupujemy niczego co kosztuje wiecej niz zero (placimy tylko "sales tax"). Zreszta wiekszosc towarow dostajemy i tak za darmo od znajomej Niemki - kierowniczki Aldiego "po sasiedzku".....hehehe
p.s. Po hamerykansku nazywa sie to "dumpster diving - w skrocie dd" ale ja nawet nie musze wlazic do tego "dumpstera". W naszym gospodarstwie rodzinnym panuje nastepujaca zasada ekonomiki : Im wyzsze ceny zywnosci tym mniej "zbednych" ( "non-staples") produktow kupuja Amerykanie. Im mniej kupuja tym wiecej sklep wyrzuca bo maja "bliska date". Sklepowi marketingowcy zawsze licza na koniec depresji ekonomicznej(media i rzad obiecuja to juz od czasu zanim nawet ta depresja sie zaczela) i zazwyczaj nie redukuja zamowien dostaw do sklepow. Czyli im drozej tym mamy wiecej za darmo i do tego w wiekszym wyborze.

#8 pacio177

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 581 Postów:

Napisano 23 sierpień 2011 - 23:04

A czy sklepom sie takie cos w ogole oplaca? Rozumiem znizke o 30 % ale sprzedaz za kilka dolcow towaru wartego kilka set to jest szok dla mnie:D sklepy doplacaja do interesu czy producenci?

#9 makdonald

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 884 Postów:

Napisano 23 sierpień 2011 - 23:11

Wyświetl postUżytkownik pacio177 dnia 23 sierpień 2011 - 23:04 napisał

A czy sklepom sie takie cos w ogole oplaca? Rozumiem znizke o 30 % ale sprzedaz za kilka dolcow towaru wartego kilka set to jest szok dla mnie:D sklepy doplacaja do interesu czy producenci?

kupisz puszke sardynek ze znizka 30 centow ale tez zrobisz "przy okazji" zakupy za $400 - pamietaj, ze marketerzy rzadza ameryka, tak bylo jest i bedzie :)

#10 pacio177

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 581 Postów:

Napisano 23 sierpień 2011 - 23:27

No ale patrzac ze mozna zrobic wielkie zakupy za 6 dolcow wychodzi ze ta pUszka sardynek kosztuje kilka centow :) a patrzac na desperacje ludzi robiacych te zakupy za kupony to raczej im nie w glowie robienie "przy okazji" zakupow za 400 dolcow :)

#11 sly6

Rezydent FORUM

• Administrator
  • 18798 Postów:

Napisano 24 sierpień 2011 - 02:33

pacio na czyms sie zarabia-na czyms traci i tak leci biznes :)
zobacz ze cukierki-gumy do zucia sa kolo kas ,,dlaczego?bo moze czlowiek kupi jeszcze takie cos,dziecko-mlodziez ;)
kiedys bylo to ladnie gdzies opisane jak kto sie robi marketingowo :)

#12 bigguy

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 480 Postów:

Napisano 25 sierpień 2011 - 14:10

ja tez zaczalem sie bawic w couponing .... podstawa to dostac cos za darmo .... aczkolwiek nie jestem az tak ekstremalny jeszcze jak ci na tv show .... no ale moge zaoszczedzic miesiecznie okolo 200 dolarow na zarciu wiec jestem zadowolony ..... najlepsze jest jak cos sie kupi zupelnie za darmo i jeszcze sie okazuje ze kasa wyplaca nam chocby kilka centow ..... heheheh ..... ja nawet drukuje kupony z internetu albo robie kopie a potem uzywam tego samego kuponu kilka razy .... i to przechodzi w wielu sklepach ...... hehehhehe ....... no i uzywam wlasnie takiego segregatora w ktorym kupony sa podzielone kategoriami to znacznie ulatwia operowanie nimi i zaoszczedza czas w sklepie bo wiele pracy mozna sobie zrobic w domu i pojsc do sklepu juz przygotowanym ..... mnie sie to podoba .... podstawa to wykorzystac hipermarkety i duze korporacje tak jak oni wykorzystuja ludzi ...

#13 pacio177

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 581 Postów:

Napisano 25 sierpień 2011 - 14:28

Mogłbys podac jakies stronki gdzie mozna znalezc takie kupony ? :) za 10 dni lece do USA i chetnie bym zasmakował takiego "kuponowego szaleństwa" :D

#14 makdonald

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 884 Postów:

Napisano 25 sierpień 2011 - 15:49

Wyświetl postUżytkownik bigguy dnia 25 sierpień 2011 - 14:10 napisał

ja tez zaczalem sie bawic w couponing .... podstawa to dostac cos za darmo .... aczkolwiek nie jestem az tak ekstremalny jeszcze jak ci na tv show .... no ale moge zaoszczedzic miesiecznie okolo 200 dolarow na zarciu wiec jestem zadowolony ..... najlepsze jest jak cos sie kupi zupelnie za darmo i jeszcze sie okazuje ze kasa wyplaca nam chocby kilka centow ..... heheheh ..... ja nawet drukuje kupony z internetu albo robie kopie a potem uzywam tego samego kuponu kilka razy .... i to przechodzi w wielu sklepach ...... hehehhehe ....... no i uzywam wlasnie takiego segregatora w ktorym kupony sa podzielone kategoriami to znacznie ulatwia operowanie nimi i zaoszczedza czas w sklepie bo wiele pracy mozna sobie zrobic w domu i pojsc do sklepu juz przygotowanym ..... mnie sie to podoba .... podstawa to wykorzystac hipermarkety i duze korporacje tak jak oni wykorzystuja ludzi ...

dzisiaj zanioslem 40 kuponow na jogurciki yoplait do naszego hipermarketu kupony byly oczywiscie na inne jogurciki niz te na przecenie ale kasjerka po prostu skanuje a ja wiedzialem, ze system je przyjmie - wyszlo co prawda nie za darmo ale po 8 centow za 4-pack yo-plus ( "normalna" cena $2.29) nie musze robic kopii jednego kuponu bo ja kupuje hurtowo a tak musialbym latac z kazda kopia po zakupy :) po prostu co niedziele dziesiatki nierozprowadzonych gazet sa wyrzucane rano do recycle bin kolo szkoly niedaleko- wyjmuje tylko ksiazeczki z kuponami reszte zostawiam plus dokladam swoj papier do recyklingu zeby nikt nie mial pretensji ze wykradam makulature nie ma to jak wzorowa uczciwosc...hehehe

#15 pacio177

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 581 Postów:

Napisano 25 sierpień 2011 - 22:17

A jak mozna sie dowiedziec czy dany kupon jest honorowany przez dany sklep/siec?

#16 makdonald

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 884 Postów:

Napisano 26 sierpień 2011 - 01:18

pacio ty to chyba gdzies w polsce mieszkasz to sa tzw manufacturer's coupons i przyjmuje je kazdy sklep chyba ze na kuponie stoi jak wol np target only

#17 pacio177

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 581 Postów:

Napisano 26 sierpień 2011 - 07:46

Tak zgadza sie , niestety mieszkam w Polsce :) dzięki za pomoc :)

#18 Rademedes

Rezydent FORUM

• Administrator
  • 1771 Postów:

Napisano 29 sierpień 2011 - 20:58

do najbardziej przyjemnych chwil przy kasie nalezy ta, gdy ktos kto stoi przed nami ma przy sobie mase kuponow, moj osobisty rekord czekania to 34 kupony...
w niektorych sklepach to powinny byc kasy gdzie udaliby sie ludzie, ktorzy nie maja kuponow... :)
Rademedes

Zanim zadasz pytanie, na które odpowiedziano już tutaj wiele razy, skorzystaj z funkcji szukaj ;-)

#19 pacio177

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 581 Postów:

Napisano 30 sierpień 2011 - 19:52

jak nazywa sie ta niedzielna gazeta w której są te kupony ?:)

#20 makdonald

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 884 Postów:

Napisano 30 sierpień 2011 - 21:35

Wyświetl postUżytkownik pacio177 dnia 30 sierpień 2011 - 19:52 napisał

jak nazywa sie ta niedzielna gazeta w której są te kupony ? :)

paciu ile ty masz lat ?

#21 pacio177

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 581 Postów:

Napisano 30 sierpień 2011 - 23:01

A jaki ma to zwiazek z ta gazeta?

#22 makdonald

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 884 Postów:

Napisano 31 sierpień 2011 - 00:03

go figure

#23 klusz

• Użytkownik
  • 3 Postów:

Napisano 08 wrzesień 2011 - 22:32

Jestem jedna z tych szalonych babek od kuponow. Dzieki nim nasze domowe wydatki zmniejszyly sie o 3/4. Mam zapas wielu produktow na rok przynajmniej. Ostatnio zaczelam je nawet oddawac organizacja charytatywnym bo po co mi np 100 plynow do kapieli. Jedyne za co place pelna cene to warzywa,pieczywo i mieso. Oddanie sie kuponow wymaga wiele czasu, cierpliwosci, ale przyniesie tez wiele oszczednosci. Z pewnoscia moge to uznac jako dodatkowy dochod w mojej rodzinie, i co lepsze to jest nieopodatkowany dochod ;)
Wszystkich zainteresowanych tych tematem zapraszam do ogladania "Extreme Couponing" na TLC oraz wejscia na to forum internetowe http://www.afullcup.com/
Ja moje kupony biore z LA Times oraz z http://www.coupons.com/

#24 makdonald

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 884 Postów:

Napisano 09 wrzesień 2011 - 13:59

pozdrawiam kalifornie ! tak trzymac !
p.s. od moze 15 lat na wyzywienie rodziny wydaje moze $5 miesiecznie - reszta to kupony/sales oraz dd ( big time ) :)

#25 Aleksandra82

• Użytkownik
  • 91 Postów:

Napisano 01 listopad 2011 - 22:03

W jakich sieciach robicie zakupy? Kupony są na dolar, dwa zniżki, czyli to musi być miejsce, gdzie się kupony przelicza przez dwa tudzież trzy. Walmart tego nie robi, Pathmark bodajże tylko w jeden dzień. Do jakich sklepów wy chodzicie?

#26 kzielu

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 920 Postów:

Napisano 01 listopad 2011 - 22:37

Kroger. Kupony traktuje jak niepotrzebne śmiecie a ludzi z ich setkami blokujący kasy są dość irytujący... Zresztą Kroger wprowadził couponing policy na takich...

#27 makdonald

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 884 Postów:

Napisano 01 listopad 2011 - 23:41

Wyświetl postUżytkownik Aleksandra82 dnia 01 listopad 2011 - 22:03 napisał

W jakich sieciach robicie zakupy? Kupony są na dolar, dwa zniżki, czyli to musi być miejsce, gdzie się kupony przelicza przez dwa tudzież trzy. Walmart tego nie robi, Pathmark bodajże tylko w jeden dzień. Do jakich sklepów wy chodzicie?

my ? glownie na zaplecze ALDIego...hehehe

Wyświetl postUżytkownik kzielu dnia 01 listopad 2011 - 22:37 napisał

Kroger. Kupony traktuje jak niepotrzebne śmiecie a ludzi z ich setkami blokujący kasy są dość irytujący... Zresztą Kroger wprowadził couponing policy na takich...

no wlasnie, dlatego juz od wielu lat bojkotujemy sklepy
chodze po zakupy tylko "od zachrystii"
nie ma kolejek, smrodu a przede wszystkim jest za darmo ...hehehe

#28 gal

Rezydent FORUM

• Administrator
  • 2582 Postów:

Napisano 02 listopad 2011 - 00:26

Wyświetl postUżytkownik makdonald dnia 01 listopad 2011 - 23:41 napisał

my ? glownie na zaplecze ALDIego...hehehe

no wlasnie, dlatego juz od wielu lat bojkotujemy sklepy
chodze po zakupy tylko "od zachrystii"
nie ma kolejek, smrodu a przede wszystkim jest za darmo ...hehehe

Makdonald to jestes na topie to podobno szalenie modne teraz tylko od zachrystii sczegolnie wsrod "young highly educated idiots"

#29 makdonald

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 884 Postów:

Napisano 02 listopad 2011 - 03:25

Wyświetl postUżytkownik gal dnia 02 listopad 2011 - 00:26 napisał

Makdonald to jestes na topie to podobno szalenie modne teraz tylkood zachrystii sczegolnie wsrod "young highly educated idiots"

pewnie masz na mysli jakies pozycje z kamasutry

#30 Aleksandra82

• Użytkownik
  • 91 Postów:

Napisano 02 listopad 2011 - 03:59

Mi nikt z zaplecza Aldiego ani innego sklepu nic gratis nie da, dlatego pytam w jakim sklepie/sklepach można tak naprawdę oszczędzić. Program na TLC widziałam, ale wszystkie osoby były z południowych Stanów, chciałabym wiedzieć gdzie w NJ można tak zrobić zakupy.

#31 Jackie

Rezydent FORUM

• Administrator
  • 2474 Postów:

Napisano 02 listopad 2011 - 04:32

Prawdopodobnie nie da się, podobnie jak w Illinois. Pamiętam jeden odcinek z babką z Chicago, która narzekała na system uniemożliwiający jej zakupowe/kuponowe szaleństwo w jej mieście.

Osobiście próbowalam, ale po pierwsze - kupony są na śmiesznie małe sumy, po drugie - najczęsciej są na rzeczy których ja nie kupuję (gotuję od podstaw, na mięso, jajka, mleko jarzyny i owoce kuponów nie ma), po trzecie - nie mam czasu na zbieranie kuponów. Składowanie papieru toaletowego i pasty do zębów też mnie nie urządza, mieszkam w tzw. vintage apartment i dotkliwie odczuwam brak schowków i szaf.
Jackie

#32 gal

Rezydent FORUM

• Administrator
  • 2582 Postów:

Napisano 02 listopad 2011 - 14:44

Wyświetl postUżytkownik makdonald dnia 02 listopad 2011 - 03:25 napisał

pewnie masz na mysli jakies pozycje z kamasutry

tez

#33 makdonald

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 884 Postów:

Napisano 02 listopad 2011 - 18:23

Wyświetl postUżytkownik Aleksandra82 dnia 02 listopad 2011 - 03:59 napisał

Mi nikt z zaplecza Aldiego ani innego sklepu nic gratis nie da, dlatego pytam w jakim sklepie/sklepach można tak naprawdę oszczędzić. Program na TLC widziałam, ale wszystkie osoby były z południowych Stanów, chciałabym wiedzieć gdzie w NJ można tak zrobić zakupy.

to prawda, nie brzmisz jak osoba, ktora potrafilaby robic darmowe zakupy z zaplecza supermarketu ( ktory oczywiscie nie jest wyposazony w kompaktor...hehehe)
15 lat temu mnie tez wydawalo sie to "niemozliwe"
ale zycie polega wlasnie na umozliwianiu niemozliwego
dzisiaj smieje sie z tego jakim frajerem wtedy bylem

Wyświetl postUżytkownik Jackie dnia 02 listopad 2011 - 04:32 napisał

Prawdopodobnie nie da się, podobnie jak w Illinois. Pamiętam jeden odcinek z babką z Chicago, która narzekała na system uniemożliwiający jej zakupowe/kuponowe szaleństwo w jej mieście.

Osobiście próbowalam, ale po pierwsze - kupony są na śmiesznie małe sumy, po drugie - najczęsciej są na rzeczy których ja nie kupuję (gotuję od podstaw, na mięso, jajka, mleko jarzyny i owoce kuponów nie ma), po trzecie - nie mam czasu na zbieranie kuponów. Składowanie papieru toaletowego i pasty do zębów też mnie nie urządza, mieszkam w tzw. vintage apartment i dotkliwie odczuwam brak schowków i szaf.

w "vintage apartments" ( czyt. "starych mieszkaniach")nie bylo tylu "schowkow i szaf " poniewaz wtedy ludzie nie gromadzili chorobliwie gowna, ktorego w ogole nie beda uzywac albo moze uzyja raz

#34 Jackie

Rezydent FORUM

• Administrator
  • 2474 Postów:

Napisano 03 listopad 2011 - 06:08

Wyświetl postUżytkownik makdonald dnia 02 listopad 2011 - 18:23 napisał

w "vintage apartments" ( czyt. "starych mieszkaniach")nie bylo tylu "schowkow i szaf " poniewaz wtedy ludzie nie gromadzili chorobliwie gowna, ktorego w ogole nie beda uzywac albo moze uzyja raz

Ja niczego chorobliwie nie gromadzę, wręcz przeciwnie, nie znoszę tego typu zbieractwa. Ale np. mam dwa płaszcze i dwie kurtki zimowe i jest problem gdzie to ustrojstwo trzymać. Podobnie jak zmiane pościeli i ręczników, koce, walizki, sprzęt sportowy, ozdoby choinkowe itd. Wiele tego nie jest, a i tak w 2 szafach które mam do dyspozycji się nie mieści.
Jackie

#35 Aleksandra82

• Użytkownik
  • 91 Postów:

Napisano 03 listopad 2011 - 21:04

Mak, ja nie twierdzę, że to niemożliwe, a naprawdę chciałabym wiedzieć jak to robić. Tak jak u Jackie, tu wszystkie dostępne kupony to centowo-dolarowe obniżki, więc jak mówiłam, aby dostać coś prawie za darmo muszą się gdzieś przemnażać i łączyć z obniżkami. Ja nie wiem GDZIE, a bym chciała :)

#36 makdonald

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 884 Postów:

Napisano 03 listopad 2011 - 21:49

Aby kasowac takie "deals" to trzeba przez kilkanascie lat "potrenowac"
Jak wyjdziesz za maz, bedziesz miala trojke dzieci i dochod rodziny ponizej FPL
to szybko sie "przyuczysz"...hehehe
Ale z tego, co piszesz i w ogole co o tobie wiem to ci to nie grozi

#37 Jonka

• Użytkownik
  • 6 Postów:

Napisano 04 listopad 2011 - 04:26

ja z kolei uzywam tej strony i jak na razie wszystkie kupony mi przyjmowali http://printable-coupons.blogspot.com/

#38 Aleksandra82

• Użytkownik
  • 91 Postów:

Napisano 08 listopad 2011 - 01:05

Mak, e tam lata praktyki. Ja lubię rozwiązania na 1-2-3. Kupony to przede wszystkim frajda, ale i część ichniej zakupowej tradycji. Chyba muszę przestudiować jakieś blogi i fora żeby się dowiedzieć jak zrobić kosz zakupów za parę dolców... W żadnym sklepie, w którym robię zakupy, nie widziałam, żeby była możliwość choćby dublowania kuponów.
PS. Za mąż to już i wyszłam, ale w tej biedzie to na 3kę dzieci się porywać nie będę... ale dwie fretki też muszą coś jeść =]]]]

#39 makdonald

Rezydent FORUM

• Użytkownik
  • 884 Postów:

Napisano 08 listopad 2011 - 17:16

do tego - jak mawial moj przyjaciel Kostek - tchorzofretki to zwierzeta miesozerne
Kostek pracowal w zakladach miesnych na turystycznej w lublinie i pod koniec
zmiany przerzucal przez plot miesko dla swoich zwierzatek ( a mial ich kilkadziesiat)...hehehe

AdSense

• Advert

#40 siemasz

• Użytkownik
  • 43 Postów:

Napisano 25 listopad 2011 - 23:45

Czesc!!

Pwiedzcie czy dobrze rozumiem ten caly "kuponowy szal".
Z wyzej podanych stron drukuje sobie kupony. Drukuje i kolekcjonuje, przez pare dni/tygodni, do segregatora :P. Czekam na odpowiednie promocje w sklepach , sledze i przegladam gazetki. Jezeli okaze sie , ze jakis z promocyjnych produktow "znajduje swoje miejsce w moim segregatorze"(czyt. mam na owy produkt kupon) moge zsumowac obydwie znizki ????
Np. jest 50% znizka na oranzade ktora normalnie kosztuje $2, w dodatku mam kupon na ta sama oranzade z napisem"save $1.00". Wychodzi na to ze oranzade mam za darmo(jezeli najpierw obnize cene o 50% a nastepnie zdejme dolara :P).
Czy taki wlasnie jest schemat kupowania, a raczej brania, za darmo towarow promocyjnych :?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych