Happy Thanksgiving Day
Rozpoczęty przez sly6, 24 lis 2011 17:33
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 listopad 2011 - 17:33
zycze smacznego indyka
"Pay it forward" zycie bedzie lepsze dla wszystkich :)
Jeżeli chcesz coś dostać musisz najpierw sam coś dać..
Uwaga ! Karina Pomaga dobrowolnie-wolontariat i kiedy ma wolny czas na forum-jesli nie mozesz doczekac sie odpowiedzi prosze sie przypomniec grzecznie na pw -cierpliwosc wskazana oraz kultura osobista.dziekuje
Uwaga ! Karina Pomaga dobrowolnie-wolontariat i kiedy ma wolny czas na forum-jesli nie mozesz doczekac sie odpowiedzi prosze sie przypomniec grzecznie na pw -cierpliwosc wskazana oraz kultura osobista.dziekuje
AdSense
Napisano 25 listopad 2011 - 08:42
kiedys myslalem ze nie mam za co dziekowac( za duzo negatywnych spraw w zyciu-zbyt duzoo ) ale czym blizej konca to widze ze nalezy dziekowac i byc wdziecznym
za zdrowie jakie to by nie bylo ale jest,za te pare osob ktore znam ,...jak sobie cos przypomne to moze dopisze
za zdrowie jakie to by nie bylo ale jest,za te pare osob ktore znam ,...jak sobie cos przypomne to moze dopisze
"Pay it forward" zycie bedzie lepsze dla wszystkich :)
AdSense
Napisano 29 listopad 2011 - 00:45
Użytkownik makdonald dnia 25 listopad 2011 - 22:30 napisał
poniewaz w tym roku w polsce swietowano juz halloween
to naturalnym biegiem rzeczy wkrotce polacy zaczna swietowac thanksgiving
a w polszcze jest za co byc "thankful", o jest...
chocby za to ze innym wspolrodakom powodzi sie gorzej niz mnie...hehehe
to naturalnym biegiem rzeczy wkrotce polacy zaczna swietowac thanksgiving
a w polszcze jest za co byc "thankful", o jest...
chocby za to ze innym wspolrodakom powodzi sie gorzej niz mnie...hehehe
Patrząc na tych którym powodzi się gorzej jestem raczej wdzięczna losowi za to, że u mnie nie jest jeszcze tak źle... i wcale nie potrzebuje do tego specjalnego święta.
Napisano 29 listopad 2011 - 01:31
Użytkownik haneczka019 dnia 29 listopad 2011 - 00:45 napisał
Patrząc na tych którym powodzi się gorzej jestem raczej wdzięczna losowi za to, że u mnie nie jest jeszcze tak źle... i wcale nie potrzebuje do tego specjalnego święta.
jasne ze nie bo codziennie zyczysz im zeby im sie jeszcze gorzej powodzilo
Napisano 29 listopad 2011 - 11:09
Użytkownik gal dnia 29 listopad 2011 - 01:31 napisał
jasne ze nie bo codziennie zyczysz im zeby im sie jeszcze gorzej powodzilo
Widzisz gal, ocenianie innych względem siebie i to, że uważasz, że inni postępują tak jak ty oznacza tylko jak maluczkim jesteś człowiekiem, a inteligencji u ciebie za grosz.,świadczy o tym chociażby to jak krytykujesz wypowiedzi innych, a sam krytyki nie potrafisz przyjąć... przykre aczkolwiek prawdziwe...
AdSense
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych