Magda Posted February 25, 2004 Report Posted February 25, 2004 czy ktoś z was wie coś na temat szczepien ochronnych przed wyjazdem jako lifeguard? czekam na odpowied1 pa
Diamond Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 czy ktoś z was wie coś na temat szczepien ochronnych przed wyjazdem jako lifeguard? czekam na odpowied1 pa Skontaktuj sie z pracodawca, ktory Cie zatrudnia i zapytaj czy wymaga jakichkolwiek szczepien, jesli w ogole ich wymaga. Szczepienia to kwestia bardzo indywidualna, nie ma na ten temat ogolnej odpowiedzi.
Flame of Udun Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 czy ktoś z was wie coś na temat szczepien ochronnych przed wyjazdem jako lifeguard? czekam na odpowied1 pa Nigdy o tym nie slyszalem. Generalnie przechodzisz test i kurs CPR i mozesz pracowac.. F
Darius HSP Inc. Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 Ja też nigdy nie słyszałem o żadnych szczepieniach... Może to jest jakiś wewnętrzny wymóg pracodawcy... Generalnie do pracy ratownika żadnych szczepień nie wymaga się...
lipski Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 hej Darius. Sorki, nie chciałbym sie wywyszszać ponad przeciętność ale zaglądając na twoją stronke jest tam dział ratownicy... 4 zdjęcie w pierwszym rzędzie poziomym to przegieciem jest pozycja tego lifeguarda.W tej pozycji jak on pracuje to łamie 4 zasady ratownika,co o tym myślisz?
Darius HSP Inc. Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 spostrzegwczy... 8) dociekliwy... Chciałem w ten sposób poprawić opinie niektórych na temat pracy ratownika w USA... W końcu nikt nie będzie zmuszał ratowników do siedzenia cały dzień na stanowisku ratowniczym tępo wpatrując się w wodę, w momencie jak nikogo w tym czasie na basenie nie ma (a chciałbym zauważyć, że często się to zdarza)... Wówczas ratownicy najczęściej spędzają swój czas w pracy, jak chociażby wynika z tego zdjęcia, na zabawie swoimi nowymi zabawkami zakupionymi w USA, jak aparat cyfrowy, bądź też serfują w sieci czatując ze znajomymi, opowiadając jak to nic nie robią a kasa leci :wink: (a o internet wireless w USA jak większość z Was wie nie trudno...) Jak naprawdę wygląda ta praca w praktyce mogą opowiedzieć jedynie osoby które rzeczywiście pracowały w ten sposób
fk4 Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 moge powiedziec tyle ze praca jest calkowicie zj@#$%^ nie jedzcie na ratownikow bo nie ma sensu uwierzcie mi ze bedziecie zalowac heh
Maxim Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Przesadzasz fk4, to praca dobra jak każda inna w granicach 7-8/h, napewno lepsza niż kuchnia gdzie trafia spora część watowiczów. Poza tym nie podałeś żadnych argumentów.
mikroskop69 Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 mysle ze $8 jest juz wystarczajacym argumentem
Maxim Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Porównując różne prace za niską stawkę, ratownik jest dobrym wyborem, siedzisz i odpoczywasz, rozmawiasz sobie z ludźmi. Inna sprawa czy taki wyjazd będzie opłacalny.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.