anstreth Napisano 6 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2008 Witam, chcialabym sie dowiedziec, czy ktos z forumowiczow mieszka w Stanach badz ma tam znajomych, ktorzy mogliby pomoc znalesc mi prace i otrzymac wize , badz kto moglby zaoferowac mi posade (przebywam w Polsce, dlatego potrzeba by bylo postarac sie o wize pracownicza)
anstreth Napisano 6 Lutego 2008 Autor Zgłoś Napisano 6 Lutego 2008 nie zastanawialam sie nad tym, raczej to zalezy od tego kto ile by chcial
Dankaf Napisano 6 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2008 Przychylam sie do wniosku kolezanki. Tez jestem gotowa zaplacic. Bardzo mi zależy, aby jeszcze w tym roku wyjechac
GAZDA Napisano 7 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2008 a ja chce gwiazdke z nieba... ale masz wymagania... ja to berdziej przy ziemi zostałem... chciałbym byc królem, mieć własne państwo...
Jackie Napisano 7 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2008 chciałbym byc królem, mieć własne państwo... Za dużo roboty przy państwie, ja wolę własną bezludną wyspę
Jackie Napisano 7 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2008 Inteligentny człowiek nigdy sie nie nudzi Ja, choć nie mam jeszcze wyspy, mam już plany co będę na niej robiła
Agula Napisano 8 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2008 ale masz wymagania...ja to berdziej przy ziemi zostałem... chciałbym byc królem, mieć własne państwo... Tak...i sie uzerac z takimi co nielegalnie chca w tym Twoim krolestwie mieszkac Bo talary niby z nieba spadac beda
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.