anstreth Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Witam, chcialabym sie dowiedziec, czy ktos z forumowiczow mieszka w Stanach badz ma tam znajomych, ktorzy mogliby pomoc znalesc mi prace i otrzymac wize , badz kto moglby zaoferowac mi posade (przebywam w Polsce, dlatego potrzeba by bylo postarac sie o wize pracownicza)
anstreth Posted February 6, 2008 Author Report Posted February 6, 2008 nie zastanawialam sie nad tym, raczej to zalezy od tego kto ile by chcial
Dankaf Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Przychylam sie do wniosku kolezanki. Tez jestem gotowa zaplacic. Bardzo mi zależy, aby jeszcze w tym roku wyjechac
GAZDA Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 a ja chce gwiazdke z nieba... ale masz wymagania... ja to berdziej przy ziemi zostałem... chciałbym byc królem, mieć własne państwo...
Jackie Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 chciałbym byc królem, mieć własne państwo... Za dużo roboty przy państwie, ja wolę własną bezludną wyspę
Jackie Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Inteligentny człowiek nigdy sie nie nudzi Ja, choć nie mam jeszcze wyspy, mam już plany co będę na niej robiła
Agula Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 ale masz wymagania...ja to berdziej przy ziemi zostałem... chciałbym byc królem, mieć własne państwo... Tak...i sie uzerac z takimi co nielegalnie chca w tym Twoim krolestwie mieszkac Bo talary niby z nieba spadac beda
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.