TERESA5566 Napisano 2 Marca 2008 Autor Zgłoś Napisano 2 Marca 2008 Dzięki że napisałaś to jest jakaś nadzieja , ale my mieliśmy zakladaną petycję 10 pażdziernika to jeszcze poczekamy.Jak mozesz to pisz jak to wszystko teraz wygląda , bo z tego co wiem to zmieniły się przepisy.Fajnie że w końcu się doczekałaś , a teraz to już poleci(miejmy taką nadzieję).
TERESA5566 Napisano 14 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2008 Witam,co słychać w waszej sprawie?My jeszcze nie dostaliśmy żadnych papierów a w dodatku ostatnio kolejka strasznie się wlecze . Napisz jak możesz jak to wygląda pozdrawiam
mama Napisano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2008 Na razie dostaliśmy tylko papier na wybór agenta. Wypelnilismy i odeslalismy, ale brat moj ktorego wybral na agenta dzwonil tam i podobno wyslali juz nastepne papiery 7 kwietnia, na razie tyle
TERESA5566 Napisano 14 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2008 Dzięki że napisałaś. Ciekawe jak długo będzie trwać cała procedura od pierwszych papierów do otrzymania wizy.Powodzenia i pozdrawiam
kadabra Napisano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2008 Ja juz czekam miesiąc na ustalenie terminu wszystkie papiery mi zatwierdzili,mam nadzieję ze ustalą go wreszcie.Musicie uzbroic się w cierpliwość bo u mnie trwa ta cała sprawa już poł roku ,pierwsze papiery dostałam we wrześniu.Teraz jeszcze badania.Napisze wam jak dostanę termin.
kadabra Napisano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2008 Pani Karino mam do pani pytanie ,należę do kat f3 ostatnie dokumenty wysłałam 4 marca.18 marca zostały one zatwierdzone i do dnia dzisiejszego nie mam terminu rozmowy.Czy czas oczekiwania na termin zależy też od tego do jakiej kategori się należy.Dziękuję z góry za odpowiedz.
TERESA5566 Napisano 30 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2008 Witam, co z waszymi sprawami "mama" i "kadabra" pewnie nie długo wyjeżdżacie?My niestety czekamy nadal,bo przez ostanie kilka miesięcy nie przesunął się ani jeden dzień w naszej kategorii.Nie wiem dlaczego tak się dzieje, właściwie nie ma gdzie się na ten temat dowiedzieć. Jak możecie to podzielcie się doświadczeniami pozdrawiam
mama Napisano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2008 Witam. U nas wszystkie papiery wypelnione i wyslane(ostatnio ds230 wyslane w sobote) teraz czekamy na termin wizyty u konsula -no i jak dostaniemy termin to badania. Pozdrawiam
promysl Napisano 30 Marca 2009 Zgłoś Napisano 30 Marca 2009 Bracia i Siostry Szukam opisu kolejnosci procedur w identycznym przypadku. Wybór agenta mam za sobą. Teraz mam zapłacic po 400$ za dusze i otworzą mi następne pudełko z njusami... Napiszcie prosze, jak wyglada procedura w dalszych etapach. Jakie formularze? Dokad wysyłac? Kiedy? Mieszkam w Polsce i stąd mam zamiar konsekwentnie przeprowadzac cala procedure. Oczywiście z przyjemnoscia zapoznam sie z kazdego rodzaju uwagami, wspomnieniami i opiniami dot. calego procederu (w kat. F3) Pozdrawiam...
karina Napisano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2009 Bracia i Siostry Szukam opisu kolejnosci procedur w identycznym przypadku. Wybór agenta mam za sobą. Teraz mam zapłacic po 400$ za dusze i otworzą mi następne pudełko z njusami... dokumenty beda przychodzily do agenta - jesli go wybrales Napiszcie prosze, jak wyglada procedura w dalszych etapach. Jakie formularze? Dokad wysyłac? Kiedy? instrukcje bedziesz dostawal z NVC - po kolei co oni sobie zycza. Mieszkam w Polsce i stąd mam zamiar konsekwentnie przeprowadzac cala procedure. myslisz, ze to dobry pomysl? A co bedzie jesli dokumenty gdzies zgnia albo np. list z NVC? Oczywiście z przyjemnoscia zapoznam sie z kazdego rodzaju uwagami, wspomnieniami i opiniami dot. calego procederu (w kat. F3) Pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.