Molyiks Napisano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Hej Mam pytanie do tych osób, którzy byli na rejscie statkiem np cruise.com w Meksyku lub na rejsie po Karaibach np Kajmany, Jamajka, Meksyk. Chodzi mi o to, czy jadac tam po 4 miesiącach pracy moge wjechac tzn. wpłynąć na teren Meksyku bez wiz czy pozwolen meksykańsych i czy moge potem wrócić na teren USA by przesiąść sie na samolot do domu. Czy potrzeba mi jest juz do tego wiza turystyczna ( bo faktycznie przykroczyłam- wjezdzajać do Meksyku teren USA) Proszę o pomoc.Z góry dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ankam Napisano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 jesli data waznosci na wizie nie jest przekroczona a napisane na niej masz M czyli multiple entries to mozesz ponownie wjechac do usa... co do wjazdu do meksyku czy krajow karaibskich nie mam pojecia czy sa wymagane wizy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Do Meksyku nie jest wymagana wiza od Polakow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatenka Napisano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 jesli data waznosci na wizie nie jest przekroczona a napisane na niej masz M czyli multiple entries to mozesz ponownie wjechac do usa... Nie data na wizie a data na DSie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ankam Napisano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 na moich wizach j1 data koncowa jest taka sama jak na ds'ach wiec na jedno wychodzi... tylko poczatkowa sie rozni, bo to zalezy w jakim dniu zostala wydana wiza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.