Skocz do zawartości

Jakie Są Sposoby Otrzymania Gc

kuzio

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.heh.Pytanie jak pytanie.Jakie są sposoby ubiegania sie o CG>choćby te mało prawdopodobne.Loterie zamkneli dla polaków wiec jakie jeszcze są(wyłaczając slub z obywatelem).Czy istnieje coś takiego ze wiążesz spółke z jakims obywatelem lub firmą.Ona składa oświadczenie i bum jest GC(ktoś mi tak kiedyś mówił;p)

Napisano

Musisz miec wieksza sume pieniedzy aby myslec o firme a ta kwota to powyzej 500.000 usd i musisz udowodnic ze ta kase masz zdobyta legalnie i ze to jest Twoja kasa a w Twoim wieku to bys musial dostac spadek lub tez wygrac .

Napisano

Czyli w skrócie mówiąc.Jeśli jestem zwykłem człowiekiem nie ma sposobu ubiegania sie o GC?:).

Ps:My dla Amerykanów tyle zrobiliśmy.Walczymy razem.Jakieś cuda niewidy na patyku(tarcze antyrakietowe) a oni takie bombki odwalają.Mam nadzieje ze niebawem zniosą te zielone karteczki

Napisano

Widze ze mylisz wizy turystyczne ze stalym pobytem ..

jesli zniosa to wizy turystyczne i na pobyt czysto turystyczny a na pobyt staly jak i prace tam legalna bedziesz potrzebowac odpowiednia wize ..

Tak jest na calym swiecie wlaczajac to tez i Polske .

Napisano

A no masz racje.Pomyliłem sie..Ale na pewno będzie łatwiej i będzie dostępne dla zwykłych ludzi.Jeśli zniosą turystyka można przebywać wylatywać wlatywać do woli(chyba).I co najważniejsze nie mieć stresa ze cię cofną:)

Napisano

hehe i tutaj sie kolego mylisz i to bardzo,,nie wiem czy wiesz ale obojetnie czy masz wize czy tez nie mozesz zostac zawrocny i nie radze siedziec w USA 90 dni(bo na tyle dostaje kazdy kto leci w programie bezwizowym) a w Polsce pare dni bo to zle sie moze dla kogos skonczyc i moze zostac odeslany nastepnym samolotem..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...