cinema Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Hey. Czy roznią sie jakoś dokumenty które dostaje człowiek ubiegający sie o wize imigracyjną którego wniosek zostaje zaakceptowany, od tego ktróry zostaje przez konsula odrzucony. Ja byłam kilka dni temu na rozmowie i nie wiem powiedział na koniec gratuluje wiec chyba dostałam tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnum Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Jeśli zabrał twój paszport i pogratulował to dostałeś.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Jakbys miala odrzucone podanie-wniosek na wize imigracyjna to by Ci dali kartke z zakreslona odpowiedzia z wielu dlaczego nie dostalas . a tak masz wize i teraz czekaj na DHL Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinema Posted March 15, 2008 Author Report Share Posted March 15, 2008 dziękuje Wam:)!!!!!! Hura:* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.