Skocz do zawartości

Pełna Obaw,przesiadka W Chicago

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 27
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

dobra przyznam że napisałem to żeby mnie ktoś pocieszył :D

kto wie, może jeszcze z kilka razy zmienią się godziny wylotów

• 2 tygodnie później...
Napisano

Zastanawia mnie jeszcze jeden fakt... Na moją pierwsza przesiadkę we Frankfurcie mam 1h, więc mój bagaż może nie dolecieć razem ze mną na drugą przesiadkę w Chicago...

Jeśli by się tak zdarzyło, to czy ktoś się orientuje co oni robią z bagażem jeśli zostanę wpuszczona w Chicago na teren USA i polecę do Miami zgodnie z planem. Przecież nie będzie to możliwe abym go nadała ponownie w Chicago jeśli go nie będzie na czas, a ja polecę sama bez niego :)... No chyba, że wtedy mnie zatrzymają w Chicago, ale z powodu opóźnionego bagażu nie słyszałam, żeby tak robili... W sumie to powinni go bez problemu do Miami sami nadać... No ale nie wiem. Wolę się upewnić...

Napisano

Szukam właśnie konkretnej informacji w internecie, ale nie mogę znaleźć wciąż...

Jeśli z winy kolejek nie zdążę na samolot, a jest to ostatni tego dnia o godzinie 19 i dopiero kolejny jest o 6 rano, to oni są w obowiązku zapewnić mi nocleg? coś takiego mi się o uszy kiedyś obiło, ale pewności nie mam, więc wole się upewnić niż koczować na lotnisku nie daj...

Napisano

To juz zalezy od danej linii lotniczej,warto poczytac o swoich prawach na www oraz spytac sie danej linii lotniczej co moga zrobic w takiej sprawie..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...