sly6 Napisano 19 Maja 2009 Zgłoś Napisano 19 Maja 2009 Niras a naulowali Ci rezerwacje?tzn ze zdarzysz
Niras Napisano 20 Maja 2009 Zgłoś Napisano 20 Maja 2009 dobra przyznam że napisałem to żeby mnie ktoś pocieszył kto wie, może jeszcze z kilka razy zmienią się godziny wylotów
Joanna.En Napisano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 Zastanawia mnie jeszcze jeden fakt... Na moją pierwsza przesiadkę we Frankfurcie mam 1h, więc mój bagaż może nie dolecieć razem ze mną na drugą przesiadkę w Chicago... Jeśli by się tak zdarzyło, to czy ktoś się orientuje co oni robią z bagażem jeśli zostanę wpuszczona w Chicago na teren USA i polecę do Miami zgodnie z planem. Przecież nie będzie to możliwe abym go nadała ponownie w Chicago jeśli go nie będzie na czas, a ja polecę sama bez niego ... No chyba, że wtedy mnie zatrzymają w Chicago, ale z powodu opóźnionego bagażu nie słyszałam, żeby tak robili... W sumie to powinni go bez problemu do Miami sami nadać... No ale nie wiem. Wolę się upewnić...
Joanna30 Napisano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 Ja na przesiadkę w Monachium miałam 40 minut i mój bagaż doleciał ze mną na następną przesiadkę w Denver
sly6 Napisano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 I bagaz doleci do Miami wiec nie bedzie z tym problemu..pamietaj aby napisac adres gdzie bedziesz w Miami
Joanna.En Napisano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2009 Szukam właśnie konkretnej informacji w internecie, ale nie mogę znaleźć wciąż... Jeśli z winy kolejek nie zdążę na samolot, a jest to ostatni tego dnia o godzinie 19 i dopiero kolejny jest o 6 rano, to oni są w obowiązku zapewnić mi nocleg? coś takiego mi się o uszy kiedyś obiło, ale pewności nie mam, więc wole się upewnić niż koczować na lotnisku nie daj...
Joanna.En Napisano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2009 czy ktoś może jednak coś wie w sprawie wyzej napisanej?
sly6 Napisano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2009 To juz zalezy od danej linii lotniczej,warto poczytac o swoich prawach na www oraz spytac sie danej linii lotniczej co moga zrobic w takiej sprawie..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.