Rademedes Napisano 25 Maja 2008 Zgłoś Napisano 25 Maja 2008 tak, mam swiadomosc, ze taka oplata istnieje, zmierzam tylko do tego jak zrobil mercer
Magnum Napisano 26 Maja 2008 Zgłoś Napisano 26 Maja 2008 Od mercera dowiedzialem sie ze 'kontrakt' to prepaid.. kupil starter, wrocil do Polski i potem przyjechal do USA i juz karta byla nieaktywna. A że cię nie poinformuje sprzedawca to oczywiste, bo to normalne w USA ze sie placi za polaczenie przychodzace.
sly6 Napisano 26 Maja 2008 Zgłoś Napisano 26 Maja 2008 Podobno juz za pare lat w Unii bedzie sie placilo za rozmowy przychodzace i bedzie jak w USA
Rademedes Napisano 26 Maja 2008 Zgłoś Napisano 26 Maja 2008 moze wreszcie w abonamencie bedzie kilka tysiecy minut za normalne pieniadze
Magnum Napisano 26 Maja 2008 Zgłoś Napisano 26 Maja 2008 Skąd masz takie informacje? Właśnie sęk w tym ze kiedys tak bylo i to zmienili, natomiast w USA tego nie zmienili.. Więc po co wracac? :/
stook Napisano 26 Maja 2008 Zgłoś Napisano 26 Maja 2008 Skąd masz takie informacje?Właśnie sęk w tym ze kiedys tak bylo i to zmienili, natomiast w USA tego nie zmienili.. Więc po co wracac? :/ Ja widziałem artykuł w Financial Times o trendzie spadkowym marży za wykonywanie usług telekomunikacyjnych, i tam pojawiła się taka sugestia, że prawdopodobnie w miejsce opłat międzyoperatorskich pojawi się opłata za odbieranie (połączeń, smsów), ale to nic pewnego .
azrael Napisano 26 Maja 2008 Zgłoś Napisano 26 Maja 2008 Mozesz kupic na Ebay(Pay as you go). I jak sie ma telefon Era to nie trzeba sciagnac sim locka bo Karta Sim T-Mobile bedzie dzialac.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.