Ula85 Napisano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2008 Witam wszystkich! Mam pytanie jak najszybciej i najtaniej dotrzeć z Buffalo do Waszyngtonu. Z tego co widziałam greyhoundy nie jeżdżą z Buffalo do Waszyngtonu. Czy ktoś jeździł tamtędy i może coś polecić?? Pozdrawiam
Ula85 Napisano 26 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2008 Wiem wiem,ale chciałabym konkretnie wiedzieć. Czym i za ile najlepiej dojechać
FUGAZI Napisano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2008 Wiem wiem,ale chciałabym konkretnie wiedzieć. Czym i za ile najlepiej dojechać Konkretnie to sie mozesz dowiedziec tutaj albo tutaj. Tutaj rowniez dowiesz sie co nieco, jak rowniez tu. Osobiscie polecilbym ta strone jest najtansza ale moga nie miec takiego polaczenia, nie zawadzi i tu zajrzec. Jezeli tam nie znajdziesz nic interesujacego albo lubisz jezdzic pociagiem, zajrzyj tu. Milej podrozy.
SantaCruz Napisano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2008 ja pierdykam co za tematy. ja rozumiem, ze jakiejs wiochy i ktos moze nie wiedzie ale Buffalo - Waszyngton? taka leniwa jestes i co ktos ma za ciebie sprawdzic i co jeszcze? google.com !! odpowiedz na wiekszosc glupich pytan
david7211 Napisano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2008 oto odpowiedź na "odpowiednim" poziomie, który świadczy o kulturze odpowiadającego
SantaCruz Napisano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2008 to twoje zdanie. a moje jest takie ze nim sie napisze post na forum to moze nalezy samemu sprawdzic bo moze niedlugo beda tematy, ej chcialbym dostac sie do usa ale nie wiem jak. poradzcie cos, i zeby bylo tanio chodzi mi o to, ze lenistwo ludzi nie ma granic. Czy to taki trudne sprawdzic w internecie podstawowe rzeczy ? Bufflo - New York? czy to az takie trudne ? i nie wiem jak kolezanka sprawdzala ale Greyhound jezdzi z Buffalo do Waszyngtonu ale odpowiadajac na posta to najszybciej prywatnym samolotem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.