Jump to content

Program H2b A Wykształcenie.

Recommended Posts

Posted

Witam.Czy aby móc wziąśc udział w programie H2B-USA trzeba koniecznie miec wykształcenie średnie czy wystarczy zawodowe??A może zależy to od biura co to załatwia??Bo coś słyszałem że np student point i chyba CCUSA nie wymagają.Jak to jest??Bardzo mi zależy na tym wyjeździe.

Posted

Przy wyjezdzie ze student point wykształcenie nie ma znaczenia, nie wiem jak jest z ccusa-chyba najlepiej sie z nimi skontaktowac albo wejsc na ich strone. Na pewno przy wyjezdzie na h2b nie jest wymagane wyższe :)

Posted

Czyli mówicie że nie powinienem miec problemów z wyjazdem??Jeśli tak to dobrze.A jakie polecacie jeszcze bióra prócz studentpointa??Najlepiej właśnie takie co nie wymagają średniego.

Posted

Biuro moze np powiedziec ze moze przejdziesz,wezmie kase i potem wrazie czego powie przykro Nam ale chcielismy dobrze .

Posted
A jakie polecacie jeszcze bióra prócz studentpointa??

Jest jeszcze takie biuro Emakopol, moi znajomi jechali z nimi 2 lata temu do Tahoe(CA) na rok do pracy w kasynie, z zarobionych pieniedzy byli zadowoleni, ale z calej procedury przed wyjazdowej nie, dlatego tez kosztowało ich to duzo nerwów.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...