mags21 Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 hej wszystkim mam pytanie jak w temacie. Czy jest mozliwe uzyskanie pracy na wizie h2b po wacie oczywiście nie opuszczając stanów. Znalazłam agencje pracy Giant w USA która twierdzi że załatwia wize h2b nawet po programie wat. Co więcej , ma bardzo ciekawe lokalizacje jesli chodzi o prace m.in boston i twierdzi że jest nawet możliwość podjęcia na legalu drugiej pracy równolegle. Twierdzą też że po dwóch latach pracy na h2b mozna się starać o GC. Jest to baaardzo kolorowy scenariusz a firma jest bardzo tania. Za kolorowy nawet więc mam pytanie czy W/w manewry poczynając od uzyskania tej wiy są mozliwe. z góry dzieki za wskazówki:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 tutaj masz czesc odpowiedzi na swoje pytanie: http://www.usa.info.pl/board/Spraw-Kilka-D...emy-t10962.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
FUGAZI Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Z tego wszystkiego prawdą jest tylko możliwość zmiany wizy z J1 na H2B teoretyczna. Reszta to kit/pic na wode/lipa/wałek/przekręt* (*) wybierz sobie co Ci bardziej pasuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.