kuba_grd Napisano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2008 Aha, dzieki wielkie za pomoc. Jesli ktos cos jeszcze moglby powiedziec na ten temat to prosze pisac
VeNoN Napisano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2008 nie wiem jak jest u Ciebie w szkole ale w mojej szkole pod koniec zdanego technikum otrzymujesz certyfikat Europejski , wiec jeśli pracodawca zobaczy coś takiego w moich dokumentach mam więszką szansę dostać pracę. ja uczę się na elektryka ale mógł bym myć po pracy okna wieżowców xDD No ale z drugiej strony pomyśl o tym , że jeśli nawet dostaniesz prace i masz dobre papiery a w głowie pustka i nie umiesz tego praktykować ( po prostu nie będziesz dobry w tym co robisz) to możesz jeszcze szybciej stracić pracę )) Najważniejszy jest język bo najlepiej pracować u amerykana niż u Polaka a gdybyś miał jeszcze GC to w ogóle jesteś ustawiony ) Pozdro
sly6 Napisano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2008 Jesli chodzi o prace na czarno to obojetnie kto to nie bedzie mozemy byc oszukani ,tutaj nie ma znaczenia kto jakie ma obywatelstwo lub narodowsc.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.