Wiesia Napisano 29 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2008 Dzwoniłam dziś do LOTu aby zorientować się co do cen biletów. Wybieram się ok. 20.12. do Chicago i sprawdzałam ceny. Wynoszą ok. 5 300zł. na 2 osoby w obie strony. Pani w info powiedziała, że w okolicy świąt bilety będą 2 razy droższe jeżeli wtedy będę chciała zakupić a nie teraz. Zamierzam wracać 04.01.2009. i dowiedziałam się, że już teraz jest problem z miejscami w tym terminie. NIe mam żadnego doświadczenia więc chcę zapytać czy jest to normalny chwyt aby "złapać" klienta czy rzeczywiście tak jest. Szukałam w internecie innych ofert i znalazłam o wiele tańsze bilety również z LOTu a okres sprzedaży sięga nawet 23.12 . Czy ktoś mi podpowie co zrobić. Nie chcę przepłacać, to logiczne.
sly6 Napisano 29 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2008 Tak czasami jest ze jesli masz sztywne ramy czasowe to trudno Ci bedzie cos znalesc tanszego i dogodnego a jak chcesz leciec LOT-em to masz maly wybor ... w okresie swiatecznym czy tez wakacyjnym tak czasami jest z miejscami.
FUGAZI Napisano 30 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2008 Szukałam w internecie innych ofert i znalazłam o wiele tańsze bilety również z LOTu a okres sprzedaży sięga nawet 23.12 . Czy ktoś mi podpowie co zrobić. Nie chcę przepłacać, to logiczne. Kupic taniej. To logiczne.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.