Jump to content

Wcześniejsze Rezerwacje

Recommended Posts

Posted

Dzwoniłam dziś do LOTu aby zorientować się co do cen biletów. Wybieram się ok. 20.12. do Chicago i sprawdzałam ceny. Wynoszą ok. 5 300zł. na 2 osoby w obie strony. Pani w info powiedziała, że w okolicy świąt bilety będą 2 razy droższe jeżeli wtedy będę chciała zakupić a nie teraz. Zamierzam wracać 04.01.2009. i dowiedziałam się, że już teraz jest problem z miejscami w tym terminie. NIe mam żadnego doświadczenia więc chcę zapytać czy jest to normalny chwyt aby "złapać" klienta czy rzeczywiście tak jest. Szukałam w internecie innych ofert i znalazłam o wiele tańsze bilety również z LOTu a okres sprzedaży sięga nawet 23.12 . Czy ktoś mi podpowie co zrobić. Nie chcę przepłacać, to logiczne.

Posted

Tak czasami jest ze jesli masz sztywne ramy czasowe to trudno Ci bedzie cos znalesc tanszego i dogodnego a jak chcesz leciec LOT-em to masz maly wybor ...

w okresie swiatecznym czy tez wakacyjnym tak czasami jest z miejscami.

Posted
Szukałam w internecie innych ofert i znalazłam o wiele tańsze bilety również z LOTu a okres sprzedaży sięga nawet 23.12 . Czy ktoś mi podpowie co zrobić. Nie chcę przepłacać, to logiczne.

Kupic taniej. To logiczne.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...