Jump to content

Wylosowano Mnie W Dv 2009

Recommended Posts

Przeszukiwalem forum ale nie bardzo moge znalesc odpowiedz , dlatego prosze o pomoc . Wylosowano mnie w dv 2009 , oczywiscie powolywalem sie na miejsce urodzenia ojca ukraina. Zaznaczam ze moj ojciec nie zyje od 3 lat. Czego bede potrzeebowal w razie wezwania na rozmowe aby udowodnic urodzenie mojego ojca, czy na rozmowe bede musial jechac do amerykanskiej ambasady do Kijowa. dzieki

• Replies 30
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

Maja czas aby Cie obsluzyc do konca wrzesnia 2009 roku :).Co do ozenku to radze to zrobic teraz a potem doslesz papiery ze Twoj stan cywilny sie zmienil i wtedy razem pujdziecie na rozmowe,czym szybciej to zrobisz tym lepiej.

wyslalem papiery ze jestem sam co teraz sly6 pomoz. jade do usa i biore slub czy teraz

co teraz sie zenic pewien jestes .

czy musze moj certyfikat urodzenia ojca to jest w ukrainskim przetlumaczyc na polski,czy angielski.

Przetlumacz ten certyfikat na jezyk angielski

Nie ma znaczenia ze wyslales papiery jako kawaler,wiele osob podobnie jak Ty bralo slub przed rozmowa w Ambasadzie i bylo ok,wazne aby to zrobic wczesniej aby nie wzbudzac podejrzen ze slub wziety jest dla GC .

a jesli wzialbys slub po rozmowie to wtedy Twoja zona czekala by na GC pare lat.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...