mir Napisano 25 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2008 sly 6 dzieki w poniedzialek do nich zadzwonie bo zamkniete . Napisze co powiedzieli , dzieki chyba jestem pierwszy ukrainec- polak . Ja w polsce sie urodzilem i jestem polakiem. dzieki
mir Napisano 25 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2008 dzieki sly 6 z twojego linku przed chwila odzwonili i powiedzieli ze zrobia mi bezposrednie tlumaczenie z ukrainskiego na angielski ,zawsze to robili. dzieki jeszcze raz .jak dostane gc to napisze .
mir Napisano 26 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2008 czesc sly6 jutro jade tlumaczyc ten akt z ukrainskiego na angielski . wszystko opisze jak dostane green card . wyslalem do kcc email o ozenku nastepna niedziela. dzieki jeszcze raz
sly6 Napisano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2008 To dobrze ze napisales o tym ozenku ale bedziesz musial wyslac do nich formularze aby to mialo rece i nogi bo sam e-mail to za malo ,powinni Ci napisac jaki to ma byc formularz
mir Napisano 22 Września 2008 Autor Zgłoś Napisano 22 Września 2008 czesc sly 6 . dostalem mail z kcc i te dokumenty wzielem z ambasady i wyslalem do kcc . tlumaczenie aktu dzieki twojej pomocy mam ukrainski angielski nie potwierdzony tlumacz przysiegly i ukrainski polski angielski - tlumacz przysiegly. gdy bylem w ambasadzie mila pani mi powiedziala ze nie musi byc tlumacz przysiegly i ukrainski - angielski wystarczy ,czy to prawda. dzieki
mir Napisano 28 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2009 witam , dzieki wszystkim co mi pomogli przede wszystkim sly6 . mam wezwanie do ambasady na rozmowe.
lukasz20 Napisano 10 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2009 mir kiedy masz rozmowe? daj znac czy dostales GC.
mir Napisano 27 Lutego 2009 Autor Zgłoś Napisano 27 Lutego 2009 sly6 . dzisiaj widziałem zieloną kartę z tego wychodzi ze ja na mojej będę miał ukrainskie pochodzenie. Prosze sly6 powiedz czy to prawda.
sly6 Napisano 27 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2009 mir napisz jak bylo na rozmowie,bylo duzo osob,ktos moze odszedl bez wizy?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.