Skocz do zawartości

Wylosowano Mnie W Dv 2009

mir

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

sly 6 dzieki w poniedzialek do nich zadzwonie bo zamkniete . Napisze co powiedzieli , dzieki chyba jestem pierwszy ukrainec- polak . Ja w polsce sie urodzilem i jestem polakiem. dzieki

• Odpowiedzi 30
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

dzieki sly 6 z twojego linku przed chwila odzwonili i powiedzieli ze zrobia mi bezposrednie tlumaczenie z ukrainskiego na angielski ,zawsze to robili. dzieki jeszcze raz .jak dostane gc to napisze .

Napisano

czesc sly6 jutro jade tlumaczyc ten akt z ukrainskiego na angielski . wszystko opisze jak dostane green card . wyslalem do kcc email o ozenku nastepna niedziela. dzieki jeszcze raz

Napisano

To dobrze ze napisales o tym ozenku ale bedziesz musial wyslac do nich formularze aby to mialo rece i nogi bo sam e-mail to za malo :),powinni Ci napisac jaki to ma byc formularz :)

• 4 tygodnie później...
Napisano

czesc sly 6 . dostalem mail z kcc i te dokumenty wzielem z ambasady i wyslalem do kcc . tlumaczenie aktu dzieki twojej pomocy mam ukrainski angielski nie potwierdzony tlumacz przysiegly i ukrainski polski angielski - tlumacz przysiegly. gdy bylem w ambasadzie mila pani mi powiedziala ze nie musi byc tlumacz przysiegly i ukrainski - angielski wystarczy ,czy to prawda. dzieki

• 4 miesiące później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

sly6 . dzisiaj widziałem zieloną kartę z tego wychodzi ze ja na mojej będę miał ukrainskie pochodzenie. Prosze sly6 powiedz czy to prawda.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...