Anasan Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Kupiłam bilet na stronie expedii w jedna strone lecę liniami NW w drugą Airfrance dostałam linka dotyczacego bagazu chciałabym się upewnić czy dobrze odczytałam ich informacje http://www.expedia.com/daily/edit/alerts/a...7-dma-wave11403
FUGAZI Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Dobrze. Musisz to sprawdzić jeszcze raz przed samym lotem, jeżeli masz go np. za kilka tygodni, bo tak jak tam napisali, firmy co jakis czas zmieniaja polityke co do bagaży. Nie codziennie może, ale na pewno co kilka miesięcy.
Anasan Posted September 3, 2008 Author Report Posted September 3, 2008 Tzn musze zapłacic w NW za bagaż podręczny i drugi także
sly6 Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Mozesz zadac pytanie do KLM o tych bagazach,,Oni wspolpracuja ,sa w jednym sojuszu z NW i AF: Adres: Warszawa, ul. Nowy Świat 64 (Śródmieście) Tel.: (0-22) 556 64 44 E-mail: klm.poland@klm.com
FUGAZI Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Tzn musze zapłacic w NW za bagaż podręczny i drugi także Nie, podręczny, czyli boarding jest za free. To by było przegięcie jeżeli jeszcze za niego kazaliby płacić. Ten który zabierasz na pokład się nie liczy. Płacisz za te które nadajesz na bagaż, czyli check-in. Najlepiej jest najcięższe graty zapakować do podręcznego (pod warunkiem nie spełnniania kryteriów produktów niedozwolonych). Bagaż podręczny sprawdzają na ogół pod kątem gabarytów a nie wagi.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.