Widget Napisano 6 Września 2008 Zgłoś Napisano 6 Września 2008 Witam mam problem oto dzwonilem z komorki ktora wzialem z Polski w roamingu na nr 800 do lufthansy aby przelozyc lot a teraz okazalo sie iz mam do zaplaty rachunek na ponad 300 z!! Co mam zrobic, bo wydawalo mi sie ze to powinno byc bezplatne a nie moge nic znalezc na stronie orange.
kubakj Napisano 6 Września 2008 Zgłoś Napisano 6 Września 2008 Roaming za darmo? Hehehe 0800 jest darmowe tylko w Polsce.
FUGAZI Napisano 6 Września 2008 Zgłoś Napisano 6 Września 2008 Przecież roaming nie obejmuje nr. 0800 itp. Chyba nawet w Polsce musisz płacić za dzwonienie z komórki na te numery, o ile w ogóle sie dodzwonisz. Dlatego w folderach, reklamach etc. jest podawany osobny numer/y dla użytkowników telefonów komórkowych.
Magnum Napisano 6 Września 2008 Zgłoś Napisano 6 Września 2008 Co mam zrbic Zapłacić. Nic innego nie zrobisz.
sly6 Napisano 6 Września 2008 Zgłoś Napisano 6 Września 2008 Mozesz poprosic Ich o rozlozenie na raty tego rachunku bo np darmowe numery,darmowe minuty itd dzialaja na terenie Polski a zagranica placisz za wszystko . Bo jakbys mial numer z USA i dzwonil na bezplatny numer w USA to wtedy bys nic nie zaplacil .
Wojtek-J Napisano 12 Września 2008 Zgłoś Napisano 12 Września 2008 Dziwi mnie, ze w ogole dodzwoniles sie na ten numer. Sprawa jest przykra - ale niestety musisz zaplacic - w przyszlosci musisz pamietac, ze lepiej zadzwonic z budki telefonicznej (300 zl taniej) lub ze specjalnej karty do rozmow miedzynarodowych, jesli dzwonisz do oddzialu w Polsce. Tak przy okazji - zmienialem kiedys termin wylotu w United Airlines (lot operowany przez Lufthanse) i zajelo mi to ok. 5 minut rozmowy. W Ibeii z kolei jedna zmiana zajmowala mi srednio 2,5-3 godziny rozmow :| (juz nigdy z oferty Iberii na pewno nie skorzystam). W Lufthansie miales podobne doswiadczenia do moich? W Iberii dla poprawnego przeprowadzenia zmiany wylotu musialem dzwonic do: Polski, Hiszpanii, Meksyku, Anglii, USA (do USA nie moglem sie oczywiscie dodzwonic ze wzgledu na 1800, ale chcialem sprobowac). Niesamowita porazka.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.