Kasia G Napisano 14 Września 2008 Zgłoś Napisano 14 Września 2008 Troche sie zgapilismy z dokumentami. Wysylamy w tym tygodniu expresem. Moja wiza (B1/B2) konczy sie 3 pazdziernika br. Czy razem z innymi dokumentami musze skladac I-539, o przedluzenie waznosci wizy? Czy samo zlozenie I-130, I-485 wystarczy? A, zapomnialam dodac, ze bede wdzieczna za odpowiedz.
ella Napisano 14 Września 2008 Zgłoś Napisano 14 Września 2008 Mysle, ze nie powinniscie wysylac I-539, bo tylko ich tam zamieszacie, wystarczy jak zlozysz papiery o AOS.
Kasia G Napisano 15 Września 2008 Autor Zgłoś Napisano 15 Września 2008 Dziekuje Ella. Mnie chodzi o to, ze zachodzi taka mozliwosc, ze nie dostane z USCIS do 3 pazdziernika potwierdzenia o otrzymaniu przez nich naszych wnioskow. No i wtedy jestem praktycznie nielegalnie na terenie usa.. czego chcialabym uniknac.. nie wiem, czy nie powinnam zlozyc tego I-539, choc powiem szczerze, ze nigdzie tam nie bylo odniesienia do mojej konkretnej sytuacji. No i gdybym nie musiala, to rzecz jasna wolalabym juz sie nie przejmowac tym kolejnym dokumentem.. ale czy wolno mi tu przebywac w przypadku, gdy czekam na potwierdzenie z USCIS o otrzymaniu przez nich moich dokumentow.. ?
karina Napisano 15 Września 2008 Zgłoś Napisano 15 Września 2008 Troche sie zgapilismy z dokumentami. Wysylamy w tym tygodniu expresem. Moja wiza (B1/B2) konczy sie 3 pazdziernika br. Czy razem z innymi dokumentami musze skladac I-539, o przedluzenie waznosci wizy? Czy samo zlozenie I-130, I-485 wystarczy? A, zapomnialam dodac, ze bede wdzieczna za odpowiedz. Jesli dokumenty nie beda do ciebie zwrocone z roznych powodow, to i-539 jest absolutnie niepotrzebne. A juz skladanie i-539 z innymi dokumentami (mam na mysli i-130/i-485 itd.) w ogole sie wykucza.
Kasia G Napisano 16 Września 2008 Autor Zgłoś Napisano 16 Września 2008 Dziekuje Karina. Dokumentow, mam nadzieje, nie beda nam zwracac..
karina Napisano 16 Września 2008 Zgłoś Napisano 16 Września 2008 Jesli wyslesz I-134 to zapewne beda...
Kasia G Napisano 16 Września 2008 Autor Zgłoś Napisano 16 Września 2008 Nooo.. niech bedzie, nie wysle...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.