BMDZ Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Witam, znajomy amerykanin zaprosil mnie oraz mojego kolege na krotka wycieczke po Kalifornii. Wszystko byłoby ok ale tak nie jest, On mieszka w Campton gdzie wiadomo jak jest i teraz pytanie czy warto jechać, z tego co uzgodniłem z nim przez kilka dni będziemy mieszkać u niego. Czy według Was opłaca się jechać do Campton na kilka dni a później na wycieczkę po Kalifornii.
sly6 Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Jak Was zaprasza to mozecie jechac bo chyba bierze za Was pewna odpowiedzialnosc .Pogadaj znim o tej sprawie .
majk Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Mozna zapytac z ciekawosci co jest w Campton?
BMDZ Posted October 4, 2008 Author Report Posted October 4, 2008 Przede wszystkim zakładając ten temat miałem na myśli gangi Crips, Bloods i inne. Podobno zostały w całości rozbite ale z tego ci się dowiedziałem to Nie
Jim Beam Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Oczywiscie te wszystkie gangi wprost sie nie moga doczekac na twoj przyjazd zeby cie napasc, zgwalcic i zjesc. Niektore specjalnie w tym celu powstaly. Badz ze czlowieku powazny. Masz stany lekowe? nigdzie nie jedz i po klopocie. ps. Chodzilo ci chyba o Compton a nie Campton?
Wojtek-J Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Jim Beam ma calkowita racje, nie przejmuj sie tym wcale. Jesli masz martwic sie takimi rzeczami, wszelkie podroze traca sens (awaria samolotu, okradzenie na dworcu, na deser zasztyletowanie w Compton).
FUGAZI Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Mozna zapytac z ciekawosci co jest w Campton? Nie wiesz co jest w Campton? Przeciez wszyscy wiedza jak tam jest!
gal Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 Wydaje mi sie ze wszyscy w Polsce wiedza lepiej jak jest gdzie ze wszystkimi detalami na zasadzie "zaslyszenia"
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.