Skocz do zawartości

Szansa Na Wize

blusia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Mam nadzieje, ze ktos bedzie w stanie mi odpowiedziec:). Otoz czy jesli moja babcia urodzila sie w stanach(prababcia byla obywatelka stanow, pradziadek polakiem rowniez z obywatelstwem amerykanskim) to czy moze mi to pomoc jakos w uzyskaniu wizy :P

Napisano

Rademedes no chyba ze ta babcia bedzie sponsorowac swoja Corke-Syna na GC wtedy takiego wnuka-wnuczka mozna podpiac pod petycje ale wtedy taki wnuk-wnuczka nie powinna miec wiecej niz 21 lat pod czas rozmowy o GC.

• 3 miesiące później...
Napisano

Witam

Prosze wybaczyc ze pisze tutaj ale nie moge zalozyc nowego tematu. Mam pytanie odnosnie paszporu europejskiego. Taki amerykanin po małżenstwie z Polka jakie ma szanse na jego przyznanie. Czy jest to w ogole mozliwe??

Napisano

W tym temacie najlepiej wejsc na jakies inne forum. Mysle ze np. Ukraincy maja ten temat w jednym paluszku. Pozdrawiam. Polskie obywatelstwo mozna dostac najszybciej po 5 latach stalego pobytu, chyba ze jest sie znanym pilkarzem, wtedy Kwach albo inny Kaczor nie robia problemow.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...