bw3001 Napisano 26 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2008 mam typ f3-moja data złożenia petycji 7 wrzesień 2000,jestem po pierwszym etapie wybranie agenta, opłatach za wizytę u konsula ,ile potrwa oczekiwanie na info o dosłanie druków 230 ,a potem wizyta u konsula i badania ,prosze o info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 26 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Rozpatruja wnioski z lipca 2000 roku wiec nie dlugo powinienies cos dostac http://travel.state.gov/visa/frvi/bulletin...letin_4371.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mama Napisano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Ja pierwsze papiery dostalam w marcu (moja data to maj 2000), i teraz po wyslaniu juz wszystkich papierow (ds230,zdjecia i inne )nadal czekam na termin wizyty w konsulacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mama Napisano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Mam termin wizyty w ambasadzie-11 grudnia- (pierwsze papiery -marzec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.