mesio007 Napisano 2 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2008 Nie mowie, ze jest to niemozliwe, sama znam sporo podobnych przypadkow. Niemiej jednak jak sam mowisz, bedzie to praca bez autoryzacji, na co USCIS niezbyt przychylnie sie zapatruje. Mimo wszystko mysle, ze warto pomyslec o konsekwencjach i jak sam napisales, "co bedzie gdy", tym bardziej ze automotive wiaze ze Stanami plany na przyszlosc, a nie tylko jak wyrwac troche zielonych i jak sie nie ulozy wracac do domu. Pozdrawiam
automotive Napisano 2 Listopada 2008 Autor Zgłoś Napisano 2 Listopada 2008 Mam jeszcze takie pytanko, co to za szkola tak na rok, jezykowa jakas czy o co chodzi? tak, szkola językowa - dokladnie szkoła jezyka angielskiego <LOL> pierwszym razem wykupuje sie rok akademicki, co dalej "sie zobaczy"
sly6 Napisano 2 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2008 Pamietaj o tym ze ta szkola musi odpowiednio kosztowac i byc znana,czasami bywa tak ze ma sie papiery odpowiednie a urzad taki wniosek o zmiane statusu odrzuca bo widzi ze cos tutaj nie gra lub tez szkola jest na oku
automotive Napisano 2 Listopada 2008 Autor Zgłoś Napisano 2 Listopada 2008 Pamietaj o tym ze ta szkola musi odpowiednio kosztowac i byc znana,czasami bywa tak ze ma sie papiery odpowiednie a urzad taki wniosek o zmiane statusu odrzuca bo widzi ze cos tutaj nie gra lub tez szkola jest na oku http://www.asenglish.pl/kursy-jezykowe/ang...usa/los-angeles mam nadzieje ze jak sie zdecyduje to bedzie OK
sly6 Napisano 2 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2008 a Ty sam bedziesz zalatwiac zmiane statusu czy tez przez kogos? np Oni sa zycza za zmiane statusu 1000 dol chociaz urzad bierze 300 dol
automotive Napisano 2 Listopada 2008 Autor Zgłoś Napisano 2 Listopada 2008 masz racje z tym że oni biora 1000dol za zmiane statusu plus koszty wniosku (urząd) 300$$ nie jestem za wyrzucaniem pieniedzy w błoto ale uważam ze lepiej zapłacić w takich momentach (mimo tego że inni sobie to sami robią, wiem - rozumiem) to znaczy mi nie oni beda zalatwiać tylko mój adwokat z nimi jak rozmawialem to powiedzieli mi ze sam siebie nie mogę sponsorowac i musze miec non stop nieruszane 15tys dol na koncie amerykanskim zeby urzad widzial:) podziekowalem im bo to bzdura dla mnie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.