kathyd982 Napisano 1 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2008 Czy ktos zna osobe , ktora hajtnela by sie "na papiery".Mam dosc bycia tu nielegalnie ,a w moim przypadku to jedyna szansa na legalny pobyt.
gal Napisano 2 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2008 jest to bardzo ryzykowna sprawa lepiej szukaj kogos z milosci niz dla papierow
pawel1 Napisano 2 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2008 jedz do vegas i upij jakiegos pana, tam mozna latwo i szybko wziac slub
automotive Napisano 2 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2008 ile placisz? mam nadzieje że chodzi Ci o obywatela Polski widze, że nie przejmujesz się inwigilacją - powodzenia
Jim Beam Napisano 2 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2008 [..] Mam dosc bycia tu nielegalnie [..] wiec wyjedz.
FUGAZI Napisano 4 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2008 Czy ktos zna osobe , ktora hajtnela by sie "na papiery".Mam dosc bycia tu nielegalnie ,a w moim przypadku to jedyna szansa na legalny pobyt. Szukajac kogos w ten sposob, szanse na uregulowanie swojego statusu masz raczej marne, natomiast szanse na deportacje lub bycie wywinklowanym duze.
sly6 Napisano 4 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2008 Fugazi dobrze napisane,jesli Ona nikogo nie zna,nie wie co i jak to moze zle sie skonczyc.
bigguy Napisano 26 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2008 pewnie tu jest pelno takich co sie pochajtali dla kasy - sam znam przynajmniej 4 osoby - jedna laska tak przekrecila amerykanca ze trzy lata z nim byla to ze dostala zielona karte to male piwo, chlopak przez trzy lata na nia zapierdzielal a ona go okradala i wszystkie pieniazki wysylala sobie do polski tak sie oblowila ze szok, do tego jeszcze studia zrobila a chlopak ja utrzymywal a jak skonczyla studia , znalazla lepsza prace miala zielona karte to go tak kopla w tylek ze chyba lepiej byloby dostac sztacheta przez lep na meczu pilkarskim - hahahha - i po co to wszystko - dla pieniedzy ???? dla kariery ???? - jej zycie bylo i nadal jest takie beznadziejne ze glowa mala a ja to z niej tak polewalem ze malo nie rozpierdzielilem sobie nerek - jedno jest pewne zeby byc szczesliwym to trza umiec . a pieniadze i kariera szczescia nie dadza - a chajtac sie dla papiery tylko dlatego - ???? bezsensu ameryka nie jest warta tego koniec i kropka
gal Napisano 26 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2008 Punkt widzenia zalezy od punktu... siedzenia
foka Napisano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2008 Czy ktos zna osobe , ktora hajtnela by sie "na papiery".Mam dosc bycia tu nielegalnie ,a w moim przypadku to jedyna szansa na legalny pobyt. hejka,osobiscie nie znam, ale zycze żebys znalazła takiego w którym sie zakochasz to jedyna moja rada, w każym razie życze powodzenia:)) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.