kathyd982 Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Czy ktos zna osobe , ktora hajtnela by sie "na papiery".Mam dosc bycia tu nielegalnie ,a w moim przypadku to jedyna szansa na legalny pobyt.
gal Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 jest to bardzo ryzykowna sprawa lepiej szukaj kogos z milosci niz dla papierow
pawel1 Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 jedz do vegas i upij jakiegos pana, tam mozna latwo i szybko wziac slub
automotive Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 ile placisz? mam nadzieje że chodzi Ci o obywatela Polski widze, że nie przejmujesz się inwigilacją - powodzenia
Jim Beam Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 [..] Mam dosc bycia tu nielegalnie [..] wiec wyjedz.
FUGAZI Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Czy ktos zna osobe , ktora hajtnela by sie "na papiery".Mam dosc bycia tu nielegalnie ,a w moim przypadku to jedyna szansa na legalny pobyt. Szukajac kogos w ten sposob, szanse na uregulowanie swojego statusu masz raczej marne, natomiast szanse na deportacje lub bycie wywinklowanym duze.
sly6 Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Fugazi dobrze napisane,jesli Ona nikogo nie zna,nie wie co i jak to moze zle sie skonczyc.
bigguy Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 pewnie tu jest pelno takich co sie pochajtali dla kasy - sam znam przynajmniej 4 osoby - jedna laska tak przekrecila amerykanca ze trzy lata z nim byla to ze dostala zielona karte to male piwo, chlopak przez trzy lata na nia zapierdzielal a ona go okradala i wszystkie pieniazki wysylala sobie do polski tak sie oblowila ze szok, do tego jeszcze studia zrobila a chlopak ja utrzymywal a jak skonczyla studia , znalazla lepsza prace miala zielona karte to go tak kopla w tylek ze chyba lepiej byloby dostac sztacheta przez lep na meczu pilkarskim - hahahha - i po co to wszystko - dla pieniedzy ???? dla kariery ???? - jej zycie bylo i nadal jest takie beznadziejne ze glowa mala a ja to z niej tak polewalem ze malo nie rozpierdzielilem sobie nerek - jedno jest pewne zeby byc szczesliwym to trza umiec . a pieniadze i kariera szczescia nie dadza - a chajtac sie dla papiery tylko dlatego - ???? bezsensu ameryka nie jest warta tego koniec i kropka
gal Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Punkt widzenia zalezy od punktu... siedzenia
foka Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Czy ktos zna osobe , ktora hajtnela by sie "na papiery".Mam dosc bycia tu nielegalnie ,a w moim przypadku to jedyna szansa na legalny pobyt. hejka,osobiscie nie znam, ale zycze żebys znalazła takiego w którym sie zakochasz to jedyna moja rada, w każym razie życze powodzenia:)) pozdrawiam
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.