kannif Napisano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Mam pytanie do was moi drodzy ;jak to wyglada formalnie jezeli jestesmy w USA na jakiejs wizie i spotkamy tam przyszla zone.Chca wziasc slub i jakie wtedy potrzebne sa dokumenty z Polski o zawarcie malzenstwa i czy jak np wiza jest na pol roku ale sie konczy to w jakim tempie dostaniemy k-1 wize ?? Wiem ze sa podobne tematy ale nie moge sie doszukac mojego pytania wiec prosze o wyrozumialosc i czekam na odp od was pozdrawiam !!;)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 kannif jesli bys szukala to bys wiedziala dla kogo jest k-1 i jak sie starac o taka wize.Te tematy sie przewijaja co pare dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannif Napisano 5 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Szukalem ale wszedzie jest o tym jak jedna z osob jest w Polsce a druga w USA a moje pytanie jest jakie papiery potrzebuje z Polski wziasc jezeli chce sie ozenic tam na miejscu z przyszla zona poznana w stanach ,chodzi o to ze jade do USA poznaje zone i sie zenimy tam bez mojego powrotu do kraju nie moge znalesc na ten temat informacji ;( BTW :to jest niemozliwe jak szybko mozna uzyskac tu odpowiedz od ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akma Napisano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 kannif, do samego ślubu będzie Ci potrzebny tylko paszport (marriage license dostaniesz na podstawie polskiego paszportu). Poproś kogoś o przysłanie twojego aktu urodzenia (pełnego!), bo będzie potrzebny do późniejszych formalności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannif Napisano 5 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Akma dzieki wielkie a teraz ide poczytac pochodne tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Pamietaj kannif ze to co sie pisze teraz za pare miesiecy moze sie zmienic i wez to pod uwage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.