eminem91 Napisano 30 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2008 Witam.Czy opłaca się jechac do USA turystycznie samotnie czy może lepiej już z biurem podróży??Nie jestem pewien bo mój angielski jest dosyc słaby to byłby mój pierwszy wyjazd.Czy lepiej zrobie wybierając biuro podróży i ich tzw. wycieczki objazdowe??
sly6 Napisano 30 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2008 Jesli sie obawiasz to wybierz biuro podrozy.
FUGAZI Napisano 30 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2008 Kilka osob na forum szuka chetnych do wycieczek w roznych terminach, mozesz znalezc ich posty. Nie lecisz sam i nie lacisz za biuro- najlepsza opcja.
agatkaa19 Napisano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2008 Szczarze bez przesady...wycieczki sa dużo droższe i zupełnie sie to nie opłaca....a jesli chodzi o jezyk, naprawde nie masz sie o co martwic...na lotnisku w stanach podczas rozmowy ze straznikiem granicznym zawsze są ludzie ktorzy umieja po polsku i jesli koles zauważy ze nie czaisz na pewno poprosi kogos takiego...a jesli chodzi o samo lotnisko...wiesz jak jest najlepiej podlączyc się pod grupę czyli isc z tłumem...poza tym naprawde nie sposób sie tam nie połapac....uważam że nie masz sie czego bać...tez lecialam sama i bylo calkiem nieźle...pzdr
eminem91 Napisano 2 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2008 No dobra ale co potem jak wyjde z lotniska??Nowy Jork np. to nie jest małe miasteczko i tam też trzeba się odnaleźc.Znaleśc jakieś lokum,przemieszczanie się po mieście lub zwiedzanie pobliższych miast.
Binka Napisano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2008 a kiedy chcesz jechac? ja jade na wakacje 2009 prawdopodobnie czerwiec do pazdziernika, byłam juz w stanach wiec wiem jak i co. napisz do mnie, link do mojego posta: http://www.usa.info.pl/board/Usa-Wakacje-2009-t11908.html
grodek Napisano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2008 No dobra ale co potem jak wyjde z lotniska??Nowy Jork np. to nie jest małe miasteczko i tam też trzeba się odnaleźc.Znaleśc jakieś lokum,przemieszczanie się po mieście lub zwiedzanie pobliższych miast. W dobie powszechnego dostępu do internetu jesteś w stanie sobie prawie wszystko zorganizować siedząc przed kompem. Polecam wyjazd na własną rękę, choć ktoś do towarzystwa byłby wskazany.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.