Jump to content

Samotna Podróż...

Recommended Posts

Posted

Witam.Czy opłaca się jechac do USA turystycznie samotnie czy może lepiej już z biurem podróży??Nie jestem pewien bo mój angielski jest dosyc słaby to byłby mój pierwszy wyjazd.Czy lepiej zrobie wybierając biuro podróży i ich tzw. wycieczki objazdowe??

Posted

Kilka osob na forum szuka chetnych do wycieczek w roznych terminach, mozesz znalezc ich posty. Nie lecisz sam i nie lacisz za biuro- najlepsza opcja.

Posted

Szczarze bez przesady...wycieczki sa dużo droższe i zupełnie sie to nie opłaca....a jesli chodzi o jezyk, naprawde nie masz sie o co martwic...na lotnisku w stanach podczas rozmowy ze straznikiem granicznym zawsze są ludzie ktorzy umieja po polsku i jesli koles zauważy ze nie czaisz na pewno poprosi kogos takiego...a jesli chodzi o samo lotnisko...wiesz jak jest najlepiej podlączyc się pod grupę czyli isc z tłumem...poza tym naprawde nie sposób sie tam nie połapac....uważam że nie masz sie czego bać...tez lecialam sama i bylo calkiem nieźle...pzdr

Posted

No dobra ale co potem jak wyjde z lotniska??Nowy Jork np. to nie jest małe miasteczko i tam też trzeba się odnaleźc.Znaleśc jakieś lokum,przemieszczanie się po mieście lub zwiedzanie pobliższych miast.

• 2 weeks later...
Posted
No dobra ale co potem jak wyjde z lotniska??Nowy Jork np. to nie jest małe miasteczko i tam też trzeba się odnaleźc.Znaleśc jakieś lokum,przemieszczanie się po mieście lub zwiedzanie pobliższych miast.

W dobie powszechnego dostępu do internetu jesteś w stanie sobie prawie wszystko zorganizować siedząc przed kompem.

Polecam wyjazd na własną rękę, choć ktoś do towarzystwa byłby wskazany.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...