Cztery4 Napisano 11 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2008 czyli data na bilecie nie wyznacza automatycznie daty powrotu? pracownik imigracyjny na pewno bedzie pytal co bede robil i do kiedy zostaje czyli moge powiedziec ze np 2-3 miesiace pomimo biletu na miesiac? wiem, ze to moze wydawac sie kombinowaniem, ale jak dla mnie to rzecz istotna bo mam mozliwosc zwiedzania przez 2-3 miesiace pomimo ze bilet kupilem wczesniej na miesiac kiedy nie wiedzac jeszcze ze bede mial taka mozliwosc a przeciez powrot i ponowny wylot do USA bedzie dla mnie bezsensowny...
Cztery4 Napisano 12 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2008 mam jeszcze pytanie: urzędnik imigracyjny może wstawić tylko miesiąc albo 6 miesięcy pobytu? czy może też inną długość np. 2 albo 3 miesiące?
sly6 Napisano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2008 Urzednik moze wpisac Ci pobyt na 6 miesiecy ale moze i na mniej..Moze tez Cie nie wpuscic.
Joanna30 Napisano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2008 czyli data na bilecie nie wyznacza automatycznie daty powrotu? pracownik imigracyjny na pewno bedzie pytal co bede robil i do kiedy zostaje czyli moge powiedziec ze np 2-3 miesiace pomimo biletu na miesiac? wiem, ze to moze wydawac sie kombinowaniem, ale jak dla mnie to rzecz istotna bo mam mozliwosc zwiedzania przez 2-3 miesiace pomimo ze bilet kupilem wczesniej na miesiac kiedy nie wiedzac jeszcze ze bede mial taka mozliwosc a przeciez powrot i ponowny wylot do USA bedzie dla mnie bezsensowny... Jeżeli masz bilet na miesiąc, to nie mów mu, że chesz tam zostać na 2-3 miesiące. Bo na dzień dobry odeśle Cię z powrotem do domu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.