adam2008 Napisano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2009 moje obawy dotycza tego ze podczas pobytu w stanach moj paszport straci tam waznosc i nie chce sobie robic tam problemow z wyrabianiem nowego.. czy jesli bede wyrabial nowy w Polsce na rok przed urata waznosci to musze im powiedziec azeby wyrobili mi biometryczny thnx
sly6 Napisano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2009 adam2008 nic nie musisz mowic o paszporcie biometrycznym bo te 10-letnie sa juz biometryczne ,one sa juz od 2006 roku wydawane
Rademedes Napisano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2009 ja mysle ze w ogole nie wolno Ci leciec do USA jesli Twoj paszport traci waznosc przed uplywem 6 miesiecy od daty podrozy, w najgorszym wypadku wize pobytowa dostaniesz na nie dluzej jak waznosc paszportu, co do paszportu biometrycznego to nie musisz o nic pytac, wyrabiaja wszystkim takie
adam2008 Napisano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2009 chodzi mi o to ze jak przyjde do urzedu azeby wyrobili mi paszport na rok przed uplywem waznosci to azeby mnie nie pogonili ..
sly6 Napisano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2009 Mnie nie pogonili tak wiec idz i wyrabiaj
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.